• DOLAR 32.384
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Bitlis`te ERASMUS bilgilendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Ulusal Ajans tarafından yürütülen ‘ERASMUS’ programı çerçevesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Program, özel bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Programda kısa bir konuşma yapan vali Yurdakul, toplantıya yoğun katılımın olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. 

Yurdakul konuşmasında, “İstanbul’da bu projenin ilk tanıtımın yapıldığı toplantıya katıldım. Özellikle Sayın Bakanımızın ve ulusal ajans başkanımızın özellikle Bitlis’le ilgili beklentileri, istekleri buradaki çalışmalara vurgu yapmaları bizleri mutlu etti.
İlk Bitlis’e geldiğimizde her okulun en az bir tane ulusal ajans için proje yapmasını istemiştik. Artık bundan sonra ERASMUS+PLAS kapsamında her okulun projeleri olacak. Bu projelerin sadece okula, eğitim hayatına değil kendimize de faydaları var.

İnsanın dil yetilerini, müzakere kabiliyetini düşünme gibi özelliklerimizi geliştiriyor. Kariyer planlarımızda bu projeler çok büyük imkanlar sağlıyor. Buradaki PCM eğitimi alan arkadaşlar Bitlis’i projeleriyle AB seviyesine çıkacaklar. Ulusal Ajanstan bilgi vermek amacıyla buraya kadar gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Buradan yeni sinerjiler ve yeni projelerin çıkacağına inancım tamdır.” dedi. 

Özel bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Vali Yurdakul ile birlikte Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz ve çok sayıda öğretmen katıldı.   (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir