• DOLAR 32.556
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2448.464
  • ...
Elektrik kesintileri halkı ayaklandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yaklaşık 5 yıldır belirli saatlerde elektriklerinin kesilmesine isyan eden Çamlıtepe Mahalle sakinleri, ateş yakarak kesintileri protesto etti.

 

Çamlıtepe Mahalle halkı, dün akşam saatlerinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle adeta ateş püskürdü. Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, elektrik kesintilerini hem sözlü hem de yazılı olarak yetkililere bildirmelerine rağmen sorunlarının bir türlü çözüme kavuşmadığını söylediler.

 

Hemen hemen her gün sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar elektriklerinin düzenli olarak kesildiğini iddia eden mahalleli, son çareyi ateş yakarak durumu protesto etmekte buldu.

 

Yaptıkları eylemle seslerini biraz da olsa yetkililere iletmek istediklerini vurgulayan mahalle sakinlerinden Ruhullah Söğüt, “Bizler Yunus Emre Sitesi olarak imza toplayıp yetkilerle başvurmuştuk. Yetkililer, bize 2013’ün Aralık ayında bu sorunun hallolacağı konusunda bilgi vermişlerdi. Şuanda 2014’ün ikinci ayındayız ama halen bu elektrik sorunumuz giderilmedi. Biz tekrar 20 blok olarak tekrar imza toplayıp Silvan hattından hattımızın merkeze alınması için başvurumuzu yapacağız. Elektrik kablosunu belediyenin çalışma yaptığı esnada kestiği belirtildi. Sorun kimden olursa olsun yetkililerden, bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz.” dedi.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir