• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
BM-GYC'den basın kuruluşlarına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti, (BM-GYC) yayın hayatına yeni başlayan Batman TV ve yerel gazetelere "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarete Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Uğur Kapuci ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

İlk olarak Batman Demokrat Gazetesi’ni ziyaret eden BM-GYC Başkanı Uğur Kapuci ve yönetimini, Batman Demokrat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nimet Dal ile Yazı İşleri Müdür Recep Okuyucu karşıladı.

 

Yeni açılan gazetelerin Batman için farklı renk ve sesleri barındırdığına dikkat çeken Kapuci, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Okuyucu ise cemiyetin böylesi anlamlı ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, meslektaşlar arasındaki dayanışmanın önemine değindi.

 

Daha sonra halen test yayınını sürdüren Batman TV’yi ziyaret eden Cemiyet Yönetimi’ni Batman TV Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gün karşıladı. Başkan Kapuci, Batman TV’nin Batman’da bir boşluğu dolduracağına inandığını belirterek, Batman’ın ihtiyacı olan ve her kesime hitap eden böyle bir televizyonu Batman’a kazandırdıkları için teşekkür ederek yayın hayatında başarılar diledi.

 

Ziyaret sırasında Metin Gün ise cemiyet yönetiminin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, televizyonlarının tüm Batman’ın olduğunu ve her kesimin kendini ifade edebileceği bir yayın politikası izleyeceklerini söyledi. Batman’daki gazeteci meslektaşları ile birlikte yayın yapacaklarını ve tüm gazetecilerin televizyonu kendi televizyonu gibi görmesini istedi.

 

Daha sonra haftalık yayın yaparken günlük yayına başlayan Batman Gap Gazetesi'ni ziyaret eden BM-GYC yönetimini gazetenin sahibi Mansur Obut tarafından karşıladı.
Burada konuşan Kapuçi, “Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve bundan sonraki süreçte basın camiasında üyelerimizle birlikte çok daha sık ve bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı el birliğiyle, güç birliği yaparak çözeceğimize inanıyoruz. Bu bağlamda Batman GAP Gazetesi’nin günlük yayın hayatına başlamasıyla birlikte basın camiamıza ayrı bir güç ve renklilik katacaktır.  Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” dedi.  

 

Mansur Obut ise yaptığı açıklamada; “ Üyesi olduğum cemiyetin, yönetim kurulunun şahsıma ve gazetemize gösterdiği teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ziyareti son derece önemsiyorum. Çünkü bu tür ikili ilişkiler ve diyalog yoluyla birlikte atılacak adımlar, eminim ki birçok sorunumuzu ve sıkıntımızı çözecektir” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir