• DOLAR 32.551
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.05
  • ...
Samanyolu sonunda bunu da yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce “Tek Türkiye” gibi dizilerle İslami Camialara hakarette sınır tanımayan, her türlü iftirayı mübah gören Samanyolu Televizyonu yeni bir skandala imza attı.

Söz konusu televizyon kanalı “Şefkat Tepe” isimli dizisinde Peygamber Efendimiz (s.a.v)’i canlandırarak bir ışık hüzmesi şeklinde kamyonete bindirdi. Tepki toplayan flimde bir asker hareket eden kamyonetin altına uzanarak güya, Efendimiz (s.a.v)’i kurtarıyor.

Samanyolu tevevizyonunun yayınladığı dizi ve filmlerde kullandığı argümanlar tepki toplamaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere “Tek Türkiye” isimli bir dizi yayımlayan Samanyolu TV, özellikle doğu ve güneydoğuda faaliyet yapan birçok İslami Camiayı hedefe oturtmuş iftira ve hakaretlerle karalamıştı. yayıomladığı dizilerle tepki toplayan televizyon kanalı bu daha büyük bir skandala imza attı. Samanyolu TV`nin Şefkattepe isimli dizisinde özellikle PKK`ya karşı mücadele eden ve Sungurlar Timi diye adlandırılan ekibin bir dönem hayli revaçta olan ispiritizma seanslarındaki ruh çağırma ritüellerini çağrıştıracak şekilde Peygamber Efendimiz`i çağırması tepkilere neden oldu. Dizide ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Sungurlar Timi`nin başı koma halinde rüya görüyor ve rüyası canlandırılıyor.

Rüyasında tim komutanı ekibine, "Birazdan Peygamber Efendimiz teşrif edecek, kemal-i edeble bekleyin ve salavat getirin" dedikten sonra ekiptekiler bir ağızdan salavat getiriyor. Bu arada gökten ışık şeklinde Peygamber efendimiz geliyor ve kamyonetin kasasında kendisi için önceden hazırlanan tahta kuruluyor. Ekiptekiler heyecanla `Hoşgeldiniz` derken araba birden hareket ediyor. Ekip koşarak arabayı durdurmaya çalışıyor. Ekibin komutanı ise arabanın önüne atlayarak kafasını tekerleğin önüne koyuyor ve aracın durmasını sağlıyor.

Dizinin ilgili bölümü:

Bu haberler de ilginizi çekebilir