• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
Bıçaklanarak sokağa bırakılan kadın öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Avcılar’da Şahin G. isimli bir şahıs, Çiçek Mayalı`yı bilinmeyen bir sebeple bıçakladıktan sonra Mayalı’nın yakınlarının bulunduğu sokağa bırakarak olay yerinden kaçtı. Boğazından ve karnından yaralanan Çiçek Mayalı, sürünerek geldiği kız kardeşinin evinin önünde hayatını kaybetti.


Olay, Yeşilkent Mahallesi, Eren Sokak’ta saat 00.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Şahin G. ile Çiçek Mayalı (40), ailelerini bırakarak 2 yıl önce Antalya’ya yerleşti. Aralarında tartışma çıkan Çiçek Mayalı ile Şahin G., 2 gün önce İstanbul’a geldi. Çiçek Mayalı, Avcılar’daki kız kardeşinin yanında kalmaya başladı.


Devamlı tartışma yaşayan ikili, bir süre sonra konuşmak için bir araya geldi. Gece saatlerinde buluşan ikili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şahin G., Çiçek Mayalı’yı boğazından ve karnından bıçakladıktan sonra Mayalı`nın kardeşinin bulunduğu evin bir üst sokağına atarak uzaklaştı.


Kavga esnasında giysileri üzerinden çıkan Çiçek Mayalı, kanlar içinde sürünerek güçlükle kız kardeşinin evinin önüne geldi. Mayalı`nın feryatlarını duyan kardeşi, ambulans çağırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Çiçek Mayalı, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.


Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.


Olay yeri inceleme ekipleri, Çiçek Mayalı’nın cesedi üzerinde ve sokakta inceleme yaparak delil topladı. İncelemenin ardından Mayalı’nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Şüphelinin yakınlarından aldığı bilgileri değerlendiren polis ekipleri, olaydan sonra kayıplara karışan Şahin G.’yi yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir