• DOLAR 32.504
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2430.093
  • ...
Batman'da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Seçim öncesi ve seçim süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla Batman Valisi Yılmaz Arslan başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

 

TPAO Kristal Park’ta yapılan toplantıya, ValiYılmaz Arslan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Beşiri Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar, Sason Kaymakamı Cihat Arık, Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Gercüş Kaymakamı Adem Ergül, Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Sarıışık, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Faruk Günak, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Rıdvan Çelik, EDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, İl Yazı İşleri Müdürü Nimetullah Görhan ve seçim güvenliği ile ilgili Jandarma ve Emniyet birimlerinin personeli katıldı.

 

Toplantıda seçimin huzur ve güven içinde geçmesi için alınacak tedbirler konuşularak, buna yönelik değerlendirmeler yapıldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir