• DOLAR 32.511
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2488.956
  • ...
Batman, Kutlu Doğum hazırlıklarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Batman Bölge Koordinatörlüğü, 2014 Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında hazırlıklarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya platforma bağlı derneklerin temsilcileri katıldı.
 
Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda etkinliklerin tarihleri ve yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.
 
Peygamber Sevdalıları Batman Bölge Koordinatörlüğü adına açıklamada bulunan Ekrem Gülşen, 2014 yılı Kutlu Doğum etkinlikleri hazırlıkları ile ilgili platforma bağlı derneklerin temsilcilerine bilgi verdi.
 
Kutlu doğum etkinliklerinin uzun süreli bir etkinlik olduğu için biraz erken toplandıklarını belirten Gülşen, Batman merkez etkinliği dışında, Batman’a bağlı 4 ilçe, bir belde, 10 köy, Siirt ve 3 ilçesi, Tatvan, Şırnak ve Silopi, İdil ilçeleri ve bazı beldeleri, Mardin’in Midyat, Dargeçit ve bazı beldeleri ile bir araya geldiklerini ifade etti.
 
Gülşen, dernek temsilcilerinden 2014 yılı kutlu doğum etkinliğinin hazırlıkları noktasında sanatçı ve konuşmacıların taleplerini aldıklarını vurgulayarak, Siyer Sınavı ve Salavat Kampanyasının içeriği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.
 
Son olarak Gülşen, 2014 kutlu doğum etkinlikleri kapsamında her eve Kur’an-ı Kerim dağıtılacağını ve bununla ilgili nasıl bir çalışma yürütecekleri konusunda bilgilendirmelerde bulunduklarını kaydetti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir