• DOLAR 32.583
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2445.514
  • ...
HÜDA PAR ev ziyaretlerine ağrılık verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan ve beraberindeki heyet ile birlikte Abdurrahman Gazi ve İstasyon mahallelerinde ziyarette bulundu.
 
Büyükşehir Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, siyaseti yeniden tanımlamak, toplumun temel değerlerini siyasete taşımak ve hâkim kılmak toplumu sistemle değil, sistemi toplumun değerleriyle uyumlu hale getirmek için yola çıktıklarını belirtti.
 
Büyükşehir Adayı Oğuz, maneviyatsızlık ve ahlaki yozlaşmaya dur demek için çalıştıklarını dile getirerek,  belediyelerde sadece maddi çalışmalarla değil manevi çalışmalarla da toplumu yeniden ihya edeceklerini söyledi.
 
Oğuz, 3 Mega projelerinin olduğunu hatırlatarak,  “Halka İhanet Etmeyeceğiz, Halka Yalan söylemeyeceğiz ve Halkın Malını yemeyeceğiz.   Eğer bu üç proje gerçekleşmezse diğer projelerin hiç biri zaten gerçekleşmez.  Belediye konusunda kadrolarımız ve projelerimiz var daha önce STK’lar bazından yoğun hizmetlerimiz oldu, belediyeler vasıtası ile halkımıza büyük bir hizmeti sunacağız inşallah. Partimizin oy pusulasında birinci sırada olması ise Rabbimizin bize olan bir lütfüdür.”  şeklinde ifade etti.

Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan ise ziyaret, partilerinin İslami ve İnsani bir parti olduğunu, İslam’ı referans aldığını belirtti.
 
Tasan daha sonra, rüşvetsiz, tarafsız ve adil bir belediyecilik anlayışı içeresinde belediyeleri yöneteceklerini söyledi.Mahalle sakinleri de,  kendilerine değer veren adil davranacak bir partiye ihtiyaçları olduğunu ve Hür Dava Partisi’nin de bu ihtiyaçlarına cevap verecek yapıda gördüklerini söyleyerek heyeti hayır duaları ile uğurladılar. (İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir