• DOLAR 32.597
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2494.749
  • ...
`Önceliğimiz sandık güvenliği`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Şanlıurfa Polisevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’in yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, tüm ilçe kaymakamları, bazı kurum yetkilileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
 
Vali Vekili Seçilmiş, seçimde önceliklerinin sandık güvenliği olduğunu belirtti.
 
Emniyet ve Jandarma güçlerinin dışında askeri birliklerden de sandık güvenliği için takviye alınacağını ifade eden Vali Vekili Seçilmiş, seçim mevzuatının hem güvenlik güçlerince hem de siyasi partilerin müşahitleri tarafından doğru bilinmesinin seçim güvenliği açısından önemine değindi.
 
Oy verme işlemine cep telefonlarıyla gitmenin yasak olduğunun özellikle altını çizen Vali Vekili Seçilmiş; adayların açacakları seçim bürolarınınsa güvenliğin sağlanabilmesi için mutlaka bildirilmesi gerektiğini belirtti. Sesli propaganda araçlarının da gürültü kirliliği yaratmayacak şekilde kullanılmasını partilerden rica eden Vali Vekili Seçilmiş; özellikle hastane ve okul gibi hassas bölgelerle birlikte uyku saatlerinde mümkün olduğu kadar bu konuya hassasiyet göstermelerini istedi.
 
Konuşmasının sonunda toplantıya katılanlara teşekkür eden Vali Vekili Seçilmiş, katılımcılardan seçim güvenliği ile ilgili fikirlerini aldı. Yaklaşık bir saat süren toplantı, görüş alış verişlerinin paylaşılmasıyla sona erdi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir