• DOLAR 32.215
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2455.648
  • ...
Van`da eğitim çalıştayı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN – Van’da eğitim çalıştayı düzenlendi. Eğitim çalıştaylarının önemine değinen Van İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin, Van’daki eğitimin en önemli paydaşlarından biri özel okullar olduğunu söyledi.
 
Van’da özel okul sayısında yaşanacak artışın eğitime olumlu yönde yansıyacağını belirten Kırekin, “Bunun içinde eğitim çalışmalarına katkılarını sağlamak ve kurumlarımız arasındaki iletişimi en üst düzeye çıkarmak için mevcut özel okul yöneticilerimizle bir araya gelmek istedik. Eğitim çalıştayımızda okullarımızın mevcut durumlarını, gelişimlerini ve yeni çalışmaları öğrenmek istedik. Bu çalıştaylarımızın ilkini özel okullarımızla gerçekleştirdik. Diğer okul idarecilerimizle çalıştaylarımız devam edecek. Katılımların yoğun olması, çalıştayların önemsenmesi ve katkılarından dolayı okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Kırekin, Van’ın büyükşehir olması ile birlikte iş yoğunluğunun artığını fakat paydaşlarla birlikte çalışmaların daha hızlı yürütüleceğini belirti.
 
Van Milli Eğitim Müdürü Kırekin başkanlığında gerçekleştirilen “Eğitim Çalıştay”ına, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ve özel eğitim kurumları yöneticileri katıldı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir