• DOLAR 32.244
  • EURO 34.733
  • ALTIN 2448.406
  • ...
"Eğlence programlarına binlerce lira harcandı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek seçim çalışmaları kapsamında çok sayıda partiliyle birlikte Demirtaş bölgesini ziyaret ettiler.

 

Halka hizmet edilmediğini savunan Saadet partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, “Boy boy reklamlar yayınlıyorlar, halkın paraları çarçur ediliyor.”dedi.

 

Bütçeden eğlence programlarına binlerce lira harcandığını da belirten Gerçek, “Eğlenceye harcanan paralar vatandaşın refahı için harcansın. Şeffaf, tarafsız ve dürüst olmak başlıca hedefimiz” açıklamasında bulundu.

 

“Demirtaş'ta sorunlar dağlar kadar”

Demirtaş bölgesinin sürekli göç aldığına dikkat çeken vatandaşlar; “Müteahitlerin gelişi güzel yaptıkları binaların otopark sorunu gün geçtikçe içinden çıkılmaz hal alıyor. Belediyemiz varken yine sıkıntımız çoktu ama en azından yollar sokaklar temizleniyordu şimdi ise Demirtaş’ı pislik götürüyor ,Baraj yolundaki taşocağının ormanı katletti,yolları mahvetti,rüzgar ile dağılan tozu Demirtaşı da mahvediyor.” dediler.

 

Ayrıca bölgeye ulaşım konusunda belediyenin yeterli ilgi göstermediğini düşünen vatandaşlar raylı sistemin bu bölgeye gelmesini isteyerek sorunlarını anlattılar.

 

Bursa’nın büyük sorunları olduğunu dile getiren Saadet partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu kentin bu kötü talihinden kurtulmasının tek çaresinin Milli Görüş’te olduğunu da dile getirerek, projeleriyle bu sorunları bir bir çözeceklerini ifade eti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir