• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bursa'da yeni eğitim kurumları yolda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Eğitim yatırımlarını yerinde takip eden Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, devam eden okul inşaatlarını gezerek bir takım incelemelerde bulundu.

 

Yetkililerden bilgi alan Gülsar, 26 okulda 542 derslik inşaatının devam ettiğini, dersliklerin en kısa zamanda eğitimin hizmetine sunulacağını söyledi.

 

Bursa’da eğitime ciddi oranda yatırımlar yapıldığını kaydeden Atilla Gülsar, “Hedefimiz kaliteli eğitim almış iyi vatandaş ve iyi insan yetiştirmektir. Bunları yapmak için de fiziki mekânlarımızın yeterli olması gerekiyor. Yoğun bir göçün yaşanmasına rağmen Bursa eğitimi son yıllarda yukarı doğru hızlı bir ivme kazandı. Bu başarının elde edilmesinde, gerçekleştirilen eğitim yatırımlarının büyük katkı sağladığına inanıyorum.” dedi.

 

Gerek devlet imkanları, gerekse hayırsever katkılarıyla son 10 yılda yapılan eğitim yatırımlarının önemine vurgu yapan Gülsar, “Bursa’ya Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi dahil 2003 yılına kadar 8 bin 312 derslik kazandırılmış. 2003 yılından 2013 yılına kadar olan son 10 yıllık dönemde ise Bursa’ya kazandırılan derslik sayısı 5 bin 439 oldu. Şu anda 26 okulumuzda 542 derslik inşaatımız devam ediyor. Bu dersliklerin en kısa sürede eğitim hizmetine sunulmasını arzu ediyoruz. Bu yatırımların gerçekleştirilmesine katkı sunan herkese eğitim camiası olarak teşekkür ediyoruz.” dedi. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir