• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Kaza kurşunu ile bir kişiyi öldüren zanlı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus'ta meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası ve ardından sürücüler arasında yaşanan tartışmada açılan ateş sonucu ölen Fikret Tutak'ın katil zanlısı E.K, tutuklandı.

 

Tarsus'ta 19 Aralık Perşembe günü saat 18.30 sıralarında Yeşil Mahallede bir kamyonet ile kamyonun karıştığı maddi hasarlı trafik kazası sonrası çıkan tartışma neticesi kamyonet içerisinde bulunan E.K. (20) ve Y.Y. (19) isimli şahıslar ile kamyon sürücüsünün arasında tartışma çıktı.

 

Çıkan tartışmada E.K. isimli şahıs Kamyon sürücüsüne ruhsatsız tabanca ile ateş ettiği esnada yoldan motosikleti ile geçmekte olan Fikret Tutak (30) isimli şahıs göğüs kısmına isabet eden kurşun neticesi ağır yaralanmış şahıs kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

 

Olayın akabinde şüpheliler olay mahallinden kaçmış, yapılan çalışmalar sonucu firari şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

 

Sorgulamaları tamamlanan zanlılardan E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi, Y.Y. ise serbest bırakıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir