• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Afyonkarahisar`da alacak kavgası: 2 ölü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Edinilen bilgilere göre, Dazkırı ilçesinde bulunan içkili bir eğlence merkezine giden Necdet Soyaltın (43) ile Uğur Bozdemir (51), Ö.B. ve B.Ö. ile alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine araçlarına binerek olay yerinden ayrılan Soyaltın ve Bozdemir takip edildiklerinden habersiz bir şekilde Dinar ilçesine geldiler. İddialara göre, Dinar`da Dostlar Sitesi önünde, eğlence merkezinde tartıştıkları Ö.B. ve B.Ö. tarafından araç içerisinde otomatik av tüfeği ile kurşun yağmurunu tutulan Soyaltın ve Bozdemir hayatını kaybetti.

Olayın ardından cinayette kullandıkları bildirilen ve 5 el ateş ettikleri av tüfeğini ilçede bir yere sakladıktan sonra cinayet zanlılarının kaçtıkları belirtildi.

Olay sonrasında geniş çaplı soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayet zanlısı oldukları iddia edilen Ö.B.`yi Dinar ilçesinde, B.Ö.`yü ise olay sonrasında kaçtığı Denizli`de yakalamayı başardı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği aktarılırken, cinayette hayatlarını kaybeden Necdet Soyaltın ile Uğur Bozdemir`in cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildiği bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir