• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Mardin'de trafik kazası: 3'ü ağır 6 kişi yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Mardin Kızıltepe arasındaki karayolunda 2 ayrı trafik kazasında, 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar 112 ambulansla, Mardin ve Kızıltepe Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Kazada araçlar büyük maddi hasar gördü.

Edinilen, bilgiye göre Kızıltepe (Qoser) istikametinden Mardin istikametinde gitmekte olan, Fedai Gün (26) yönetimindeki 47 AV 655 plakalı Arac tali yoldan anayola çıkan 47 KD 909 henüz sürücüsü belli olmayan araca çarptı. Fedai Gün yönetimindeki araçta bulunanlar, emniyet kemeri bağlı olduğu için kazadan yara almadan kurtulurken, 47 KD 909 plakalı araçta ağır yaralanan Gülistan Cengiz Ambulansla Mardin Devlet Hastanesine, diğer ağır yaralı Musa Yavuz (51) Hanife Uzun (60) ve diğer yaralılar M.Salih Uzun (59) ile Serda Yavuz (21) ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Diğer ayrı bir kazada ise, Mardin istikametinden Kızıltepe istikametine gelmekte olan Derviş Taş (42) yönetimindeki 47 KY 618 araç Kızıltepe sebze halı kavşağından dönerken başka bir araca çarpmamak için direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü yolun karşı tarafında bulunan boş bir dükkânın baraka direklerine çarptı. Boynundan yaralanan sürücü Derviş Taş ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Her iki kazayla ilgili polis inceleme başlattı. (Mehmet Aslan)İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir