• DOLAR 32.208
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2434.63
  • ...
Karatay'ın parklarında ücretsiz internet erişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Merkez Karatay İlçesinin geneline kurduğu ücretsiz internet evleriyle özellikle öğrencilerin ödevlerini yapmalarına yardımcı olan Karatay Belediyesi, şimdi de vatandaşın internete daha rahat ve ücretsiz erişebilmesi için, büyük parklarda ücretsiz internet hizmetini halkın kullanımına sundu.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirterek, "Hizmetlerimiz sadece asfalt, parke ve toplu konutla sınırlı değil. Belediyemiz halka daha kolay ve çabuk hizmet vermek için teknolojiyi de yakından takip etmektedir. Haberleşme ve iletişimin ön planda olduğu bu günlerde belediye olarak Olimpiyat, Adalet, Aşkar Höyüğü, Gaziosmanpaşa, İstiklal, Çevre parkları ile Tatlıcak ve Karaaslan Hobi bahçeleri olmak üzere 8 farklı bölgede, ücretsiz internet kullanımını halkımızın hizmetine sunduk." dedi.

 

Parklardaki internet erişimine tek şifre ile ulaşılabileceğini dile getiren Hançerli, interneti kullanabileceği herhangi bir cihazla, yeni kayıt sayfasından üye olunabileceğini, ardından cep telefonuna gelecek şifre ile ücretsiz verilen internete erişilebileceğini söyledi.

 

Başkan Hançerli, mevcut imkanlar çerçevesinde, 21. yüzyılın dünyasında, teknolojiyi kullanarak, hemşerilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı ve hizmetlerin en iyisini sunmayı amaç edindiklerini sözlerine ekledi.(İlyas Yavuz - İLKHA)




Bu haberler de ilginizi çekebilir