• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Ağrı'da bir vatandaşın aracı yakıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı'nın 100. Yıl Mahallesi 1201. Sokak'ta ikamet eden Şehzade Kaya isimli vatandaşa ait dorseli 35 RT 029 plakalı araç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sabaha karşı yakıldı.


Komşularının haber vermesi ile uyandıklarını söyleyen Şehzade Kaya, kovalar ile aracı söndürdüklerini söyledi. Son zamanlarda 100. Yıl Mahallesi'nde çok sayıda aracın yakıldığını ifade eden Kaya, yetkililerin bir an önce bunun önlemini almaları gerektiğini söyledi.


Şehzade Kaya, "Aracı kimlerin yaktığını bilmiyorum. Yandığı sırada komşular haber verip uyandırdılar. Komşularla beraber yanan aracı kovalara su doldurarak söndürdük. Devlet bunu araştırıp bulmalı, mahallemizde kaç araç oldu yakıldı bir tanesinin faili yakalanmadı. Millet bu kadar sahipsiz mi? Bu olaylara rağmen ekipler neden buralarda devriye gezmiyor, neden önlem alınmıyor. Yetkililer bu kadar mı aciz." dedi.


Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri olay hakkında soruşturma başlattı.


Emniyet verilerine göre, 100. Yıl Mahallesi'nde son 3 ayda yaklaşık 10 araç yakıldı ve hiçbirinin faili şuana kadar yakalanmadığı öğrenildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir