• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
İzmir ve İstanbul`da Uyuşturucu Operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR: İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sattıkları ileri sürülen kişilere yönelik sürdürülen takibin ardından saat 5.30`da, Özel Harekat Polisleri ve diğer ekiplerin de destek verdiği bir operasyon düzenledi.
 
Toplam 900 polisin katıldığı operasyonda Konak ilçesine bağlı Kadifekale, Güney Mahallesi ve Yenişehir`deki 23 adreste eş zamanlı arama yapıldı. Helikopter destekli operasyona narkotik köpekleri de katıldı.
 
Operasyonda 22 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
 
Öte yandan, operasyon bölgesinde önlem alan polis, sokaktaki çocuklara kırtasiye malzemeleri ve oyuncak dağıttı.
 
İstanbul`da operasyon
 
İstanbul`da da birçok adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi, bazı kişiler gözaltına alındı.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Polisleri, uyuşturucu bulunduğu ihbarı üzerine Şişli, Beyoğlu ve Sarıyer başta olmak üzere birçok ilçede belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel harekat Polisleri de destek verdiği operasyon kapsamında polis, Feriköy Paşa Mahallesi Bahadır Sokak`taki bir apartman dairesine, şüphelilerin kapıyı açmaması üzerine koçbaşı kullanarak girdi.
 
Operasyon üzerine panikleyen şüpheliler, bir poşet ile bir cep telefonunu karşıdaki evin çatısına attı.

Dışarda da önlem alan polisin, çatıda yaptığı araştırma sonucu ele geçirilen poşetteuyuşturucu olduğu belirlendi.
 
Ekipler, evde yaptıkları incelemede de pencere pervazlarında uyuşturucu madde buldu. Bu adreste düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Diğer ilçelerde yapılan operasyonlarda dauyuşturucu madde ele geçirildi ve bazı kişiler gözaltına alındı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir