• DOLAR 32.206
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2414.473
  • ...
Vali Kızılkaya, güne Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni denetleyerek başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kamu kuruluşları ve hastanelere habersiz ziyaretler gerçekleştirmeye devam eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, bugün sabah erken saatlerde gittiği Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde denetimlerde bulundu.

Sabah mesaisine hastane denetimiyle başlayan Vali Kızılkaya, hastanede vatandaşların kullandığı kapıdan girerek, muayene ve tedavi olmak için sıra bekledikleri polikliniklerin bulunduğu katları ziyaret etti.

Muayene olmak için hastaneye gelen vatandaşlarla görüşen ve aldıkları hizmetten memnun olup olmadıklarını soran Vali Kızılkaya, kendisine iletilen talep ve şikâyetleri not aldı.

Uzun süre hastanede kalan Vali Kızılkaya, vatandaşla tek tek görüşerek, tedavi gören hastalara da acil şifalar diledi.

Daha sonra temizlik, güvenlik, acil servis ve poliklinikleri denetleyen Vali Kızılkaya, vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için tüm imkânların kullanılacağını ifade etti.

"Sağlık sorunları masaya yatırıldı"

Hastane denetimlerinin ardından Vali Kızılkaya, hastane yönetimi ile toplantı yaparak, sorunları masaya yatırdı.

Vali Kızılkaya toplantıda; disiplin, güvenlik, hizmet kalitesi, mesai saatlerine riayet ve temizlik konularında özellikle hassasiyet vurgusu yaptı, hedeflerinin vatandaşlara sunulan sağlık hizmet kalitesini daha da yükseltmek olduğunu belirtti.

Vali Kızılkaya, daha sonra acil servisi ziyaret ederek, görevli hekimlerden hastaların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir