• DOLAR 32.599
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2451.369
  • ...
AK Parti ve Saadet Partisi`nden HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - Hür Dava Partisi Genel Merkezine ilk olarak AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin ile beraberindeki heyet geldi. AK Parti heyetini HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Vural, Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Erdal Elibüyük karşıladı.

"HÜDA PAR`ın ve camialarının bayramlarını tebrik ediyorum diyerek" sözlerine başlayan Fatih Şahin, İslam dünyasının her yerinde acı ve gözyaşı olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu. "Bugün bu bayramı buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Suriye`de, Mısır`da, Irak`ta, Myanmarda ve Doğu Türkistan`da katliam, zulüm ve gözyaşı var. Rabbim bu Mübarek Kurban Bayramında Arafat`a yapılan dualara bizleri de dâhil etsin, İslam ümmetinin refaha kavuşmasına vesile kılsın."

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür eden M. Emin Vural, "Siyasete katılma amaçlarının bugün yapılan siyaseten daha farklı bir siyaset yapmak" olduğuna vurgu yapan Vural, "Bugün yapılan muhalefet anlayışını benimsemiyoruz. Biz sadece muhalefet olsun diye siyasete girmedik. Yapılan doğru şeyleri onaylar, yapılan yanlışların karşısında durup düzeltilmesi için çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Partiden sonra HÜDA PAR Genel Merkezine Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya ile beraberindeki heyet geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede çözüm süreci konuşuldu. Görüşme genelinde her iki tarafta çözüm sürecinde sadece PKK ve BDP`nin muhatap alınmasının doğru olmadığı, Müslüman Kürtlerin bunun dışında bırakılmasının yanlış olduğuna vurgu yapıldı. (Erkan Yavuz-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir