• DOLAR 32.603
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2410.639
  • ...
HÜDA PAR Karlıova Teşkilatı Siyasi Partileri Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl ve beraberindeki heyet Ak Parti, BDP ve CHP`ye bayram ziyaretinde bulundu.
 
HÜDA PAR İlçe Teşkilatı ilk önce CHP İlçe Başkanı Sıddık Bingöl`ü ziyaret etti. Yapılan ikramlardan sonra CHP İlçe Başkanı memnuniyetini dile getirerek misafirleri uğurladı.
 
CHP`den sonra Ak Parti İlçe Başkanlığına giden heyeti, il dışında bulunan İlçe Başkanı Bülent Bingöl`ün yerine Ak Parti Karlıova Belediye Başkan Adayı Veysi Bingöl karşıladı. HÜDA PAR İlçe Başkanı Yavuz Bingöl, kısa bir konuşma yaparak,"Amacımız ilçemizde en güzel hizmeti vermek için yarışmaktır, layık olan kazanır İnşallah, kırgınlığımız olmadığı gibi dostluğumuzun hep devam etmesi için elimizden geleni yapmamızdır. Parti olarak bu seçim sürecinde sadece birbirimize karşı Karlıova`da en güzel hizmeti suna bilmek için yarışmak olsun" dedi. Yapılan ziyaretten dolayı, "Çok memnun olduğunu" belirten Veysi Bingöl yapılan ikram ve bayramlaşma programında sonra misafirlerine kapıya kadar eşlik ederek uğurladı.
 
Ak Parti`den sonra BDP ilçe teşkilatını ziyaret eden heyeti, BDP İlçe Başkanı Halil Kala karşıladı. Bayramlaşma merasimi ve yapılan ikramlardan sonra kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR İlçe Başkanı Yavuz Bingöl, "Bizlere barışı ve kardeşliği hatırlatan bu bayramda, Karlıova`da şimdiye kadar hiç bir siyasi partilerin birbirlerini ziyaret ettiğini görmediğimiz için ve en güzel demokratikleşme örneğini sergilemektir amacımız. Karlıova`da her zaman olduğu gibi barış ve kardeşliğin devam etmesi ve daha da iyi adımların atılması ve birbirimizi daha iyi anlaya bilmemiz için ziyaretlerin kalıcı olması için, parti olarak karşılıklı adım atmamız gerekiyor. Kardeşliği vurgulayan bu ziyaretler umarım başka il ve ilçelerde de örnek olur. Kurulan bütün siyasi partilerin bir gayesi ve amacı vardır, önemli olan bu konuda aydın olmak ve fikirlere saygı duymak lazım. İnşallah bu seçim sürecinde Karlıova`da bulunan siyasi partiler olarak en güzel şekilde demokratikleşme örneğini sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
BDP İlçe Başkanı Hali Kala ise ziyaretten dolayı kaldığı memnuniyetini dile getirerek, "Bizlerde huzurlu bir ortam ve kardeşçe bir seçimin yapılması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
 
Parti binasında üyelerle bayramlaşma yapıldıktan sonra ilçe esnafını ve siyasi partilerle yapılan bayramlaşma programında sonra HÜDA PAR İlçe Teşkilatı resmi kurum ve STK`larıda ziyaret edeceklerini belirtti. (Bülent Temiz-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir