• DOLAR 32.528
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2442.873
  • ...
İnegöl'de kurban atık çukurları açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-İnegöl Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı hazırlıklar kapsamında, 20 mahallede 130 adet kurban atık kuyusu açtı.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, kurban atık kuyuları ile ilgili yaptığı açıklamada, "İnegöl Belediyesi olarak yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili her alanda hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, 20 mahallemizde tespit edilen muhtelif yerlerde toplam 130 adet kurban kuyusu açılıyor. Vatandaşlarımızın kurban atıklarını bu çukurlara atmalarını özellikle ve önemle rica ediyoruz." dedi.

Açıklamasında vatandaşların, kurban atık alanlarının yerlerini, mahalle muhtarlıklarına asılacak listelerden ya da Alo 153 telefonundan öğrenebileceklerini belirten Şahin, "Muhtelif yerlerde açılan 130 adet kurban çukurlarının kapatılması bayramın 1. günü saat 16.00'dan itibaren başlayacak ve kapatılan kurban çukurlarının üzeri de kireçlenecektir. Bu vesile ile ben tüm ilçe halkımızın Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevdikleriyle nice bayramlara ulaşmalarını temenni edip, saygılar sunuyorum." İfadelerini kullandı. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir