• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Ramanlı: Tüm emekçilerin ellerinden öpüyorum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaret ve seçim çalışmaları kapsamında doğal bal üretimi yapan arıcıların kurduğu Batman Arı Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret eden Ramanlı, arıcıların sorunlarını dinledi.

Şehrin belli bölgelerinde yürütülen arıcılık faaliyetleri ve sorunları hakkında Ramanlı'ya bilgi veren Batman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Çetin Doyar, "Arılarımızın bakımlarını yapıyoruz. Tabi arı yetiştiriciliğinin insanlara faydasını da biliyoruz. Bu mesleği yaparken birçok sıkıntı ile karşılaşıyoruz. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ramanlı emekçilerle bir araya geldi

Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında, Batman’da hizmet veren araba firmalarının servis ve distribütörlüklerini ziyaret etti.

Öğle yemeğini servis çalışanı emekçilerle ile birlikte yiyen Ramanlı, yemek sonrasında tamirhaneleri dolaşarak servis çalışanları ile seçim süreci ve projeleri ile ilgili sohbet etti.

Ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, "Emekçi kardeşlerimizle birlikte öğle yemeğimizi yedik. Kendileri ile muhabbet ettik. Bin bir zahmete rağmen ekmeğini helal yoldan kazanmaya çalışan tüm emekçilerin ellerinden öpüyorum. Bizleri misafir eden firma sahiplerine de ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu. Ziyaret ve seçim çalışmalarına devam eden Ramanlı, tekstil işçileri ile bir araya geldi.

Ramanlı, ardından cuma pazarı esnafını ziyaret etti. Alışveriş yapan halk ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Ramanlı, pazarda çocuklara şeker ikramında bulundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir