• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Elazığ ile Diyarbakır arasında, bağlantı yolu açılışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Elazığ İl Özel İdaresi işbirliğiyle Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak beldesi ile Diyarbakır'ın Hani ilçesinin Çukur Mahallesi arasındaki 9 kilometrelik yolun yenilenerek hizmete girmesi dolayısıyla Üçocak beldesi Taziyeevi'nde tören düzenlendi.

Karaloğlu, düzenlenen törende şöyle konuştu:

"Allah'a hamdolsun, şu anda bölgede en büyük sermayemiz, varlığımız huzur. Bunların hepsinin temelinde yakaladığımız bu huzur iklimi var. Bu huzur iklimi, bir rahmet bulutu gibi bölgeye bereket bırakıyor. Bunu görmek lazım. Diyarbakır'a, Elazığ'a bakın. Sağlıktan eğitime, tarımdan ulaşıma, turizme, sosyal hayata, sosyal hizmetlere hangi alana bakarsanız bakın. Bir mukayese edin geriye doğru, bu huzuru yakaladığımız dönemden öncekiyle bir mukayese edin, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız."

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, açılışını yaptıkları yolu geçmişte bildiğini aktararak, "Bu yolun yapılması benim ve köylülerimiz açısından son derece önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir