• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
Tescilli İslam Düşmanlığı: Kemalizm
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Merkezi

Kemalistler belli aralıklarla hortlatılan “laiklik” kavramı üzerinden İslam’a ve Müslümanlara hakaret etmeyi kendilerine tanınmış bir hak olarak görürler. Kendilerine ve savundukları değerlere bırakın hakaret etmeyi en ufak bir eleştiri yapıldığında savcılık ve emniyeti göreve çağırarak eleştiriyi yapan kişinin tutuklanmasını talep eden, sosyal medya linçleri ile itibarlarını zedeleyen bu güruh iş Müslümanların kutsalı olduğunda ise “ifade özgürlüğü” ve “laikliği savunma” adına her türlü hakareti alenen ederler.

Tescilli bir İslam düşmanı ve her tür sapkınlığın destekçisi olan Feyza Altun, dün X hesabından şeriat ile alakalı ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu, kendisine yönelik gelen tepkiler ve hakkında açılan soruşturma neticesinde ise akla ziyan açıklamalarda bulundu.

Müslümanların en kutsal değerlerine alenen hakaret eden Altun, X hesabından “Ne yapacaklar anayasal düzeni savunduğum için mi beni tutuklayacaklar? Bu ülke şeriatla yönetilmiyor ve yönetilmeyecek ! Hangi şerefli Türk Polisi beni bunun için tutuklayacak! Türkiye laiktir laik kalacak!” şeklinde milletin aklıyla dalga geçer gibi açıklama yaptı. Sözde avukat olan bu kadın “anayasal düzeni” bu toplumun kahir ekseriyetinin mensubu olduğu dinin değerlerine alenen hakaret ederek sağlayacağını düşünecek kadar cahil, bunu da laikliğin ve kemalizmin arkasına sığınarak yapacak kadar kurnaz ve korkak biri.

Kemalistler halen laikliği Müslümanların kafasına indirilecek bir sopa gibi kullanmayı ve bunun üzerinden toplumu ayrıştırıp kutuplaştırarak bir yerlere varmaya çalışacağını zannediyor maalesef. Aslında bunların istediği “anayasal düzen” falan değil, bunların istediği tek partili döneme geri dönerek İslam’ın her tür kutsalını yok edip kendi ideolojilerini halkın kafasına vura vura kabul ettirmek. Bu düşüncelerini ise “laiklik” ve “anayasal düzen” gibi süslü kelimelerle saklamaya çalışıyorlar.

Kemalistlere ve onların değerlerine en ufak eleştiride bulunanların ters kelepçe ile yakalanıp aylarca tek hücrede bırakıldığı Türkiye’de İslam’ın ve Müslümanların değerlerine alenen hakaret edenler hakkında somut bir şeylerin yapılmaması toplum vicdanını yaralamaktadır. Yetkililer kimliğine ve mensubiyetine bakmadan İslam’ın kutsal değerlerine hakaret eden kişilere caydırıcı cezalar vererek bu kötülüğün önünü almalıdır. Aksi durumda “anayasal düzeni” sağlamaya çalışan kemalistlerin hakaretlerine daha çok şahit olacağız!

Bu haberler de ilginizi çekebilir