Yunanistan ekibi Olympiakos formasını terleten oyuncu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi. Yunan basınından Gazzetta'da yer alan habere göre futbolcunun sol dizindeki çapraz bağlar koptu.
Yıldız oyuncu, kariyerinde 3. kez bu sakatlığı yaşadı. Oyuncunun uzun süre forma giyemeyeceği ve gelecek sezonun ilk bölümünü kaçıracağı belirtildi.
Fransız ekibi Lille'de forma giydiği dönemde de çapraz bağ sakatlığı yaşayan 29 yaşındaki orta saha, Olympiakos'a imza attıktan 1 ay sonra yine aynı sakatlık sebebiyle sahalardan ayrı kalmıştı. Yusuf Yazıcı son 6 yılda üçüncü kez çapraz bağ sakatlığı yaşamış oldu.
Bu sezon Olympiakos formasıyla etkili bir performans sergileyen yıldız futbolcu 27 maçta süre aldı. Yusuf Yazıcı, bu mücadelelerde 7 gol ve 6 asistle takımına katkı sağladı.




