• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Hay HÜDA PAR kadar taş düşsün kafanıza, diye bağırmak geliyor kimi zaman insanın içinden. Farkında mısınız “Cehape medyası”, “Sözcü”sü, Halk TV’si, Cumhuriyeti ve diğerleri ile HÜDA PAR ile yatıp HÜDA PAR ile kalkıyorlar.

Artık öyle bir hale geldi ki; HÜDA PAR Genel Başkanı, Milletvekilleri ve diğer yetkililerinin her dediğini her ziyaretini takip ederek manşetlerine taşımaya başladılar.

Kimi zaman yaptıkları bir ziyaret üzerinden kimi zaman parti programından kimi zaman da yaptıkları açıklamalar üzerinden saldırıyorlar.

Seçim yenilgisi onlara ne kadar dokunmuşsa çıldırıp duruyorlar. Yenildiler ve azdılar… Gol yediler çıldırdılar… Hatta parmakları ağızlarında kinlerinde debelenip duruyorlar.

İki de bir HÜDA PAR’ı kadın özgürlüğü konusundan vurmaya çalışıyorlar. İnanın ki onların dertleri ne özgürlük ne de insanlıktır. İnsanlıktan nasiplerini almadıklarını ilk tur bitince yaptıkları hakaretlerden anlamak mümkündür.

HÜDA PAR’ın çağrısından, İnsanlığın kurtuluşuna vesile olacak mesajlarından, kadınların hak ettikleri değere ulaşmasından korkuyorlar…

HÜDA PAR mensubu kadınların eğitimli ve bilinçli birer birey ve anne olarak imanlı nesiller yetiştirmesinden korkuyorlar.

HÜDA PAR’ın hayat düsturu olan Müslüman’ca yaşama, İslam’ın hayat nizamı olan doğruluk, iffet ve adaletin toplumu kuşatıp insani değerlerle buluşturmasından ve kendilerinin dayattığı süfli fikirlerin kendileri gibi çöplüğe süpürülmesinden korkuyorlar.

HÜDA PAR’a onların yeni 28 Şubatlar yaşatma hayallerini suya düşürdüğü için saldırıp duruyorlar. Eğer kazansaydılar resmen İslam’a şimdikinden daha fazla savaş açacak tesettürlülerin her türlü haklarını ellerinden geri alacaklardı.

İşte HÜDA PAR, bu hesabın tekerine öyle bir çomak soktu ki; kırk yıl uğraşsalar çıkaramazlar.

Bakan olma hayalleri kuranların, seçim sonrası balkon konuşması yapacağım diye çocuk gibi sevinenlerin heveslerini kursaklarına tıktığı için zıvanadan çıktı ahlak yoksunu taifenin onur yoksunu çocukları…

Kazanacaklarına o kadar inanmış o kadar emin olmuşlardı ki; bol keseden bakanlık, Cumhurbaşkanlığı yardımcılıkları dağıtıyor babalarının malıymışçasına emperyalistlerin Ortadoğu’yu parçalayıp paylaşması gibi Devlet’i paylaşıyorlardı.

Olmadı değil mi? Olmadı vallahi… Olmadı billahi…! Niye mi olmadı? Çünkü bir kez daha, hak galiptir mağlup edilemez, kaidesi kendi hükmünü kaim kıldı.

Yenildiler… Yenildiler… Yenildiler…

İşte bu yenilginin acısını HÜDA PAR’dan çıkarmaya, kendilerine inanan mankurtları uyutmaya, yenilgiyi unutturmaya çalışmak için ha bire başıboş gazeteciler, politikacılar olarak saldırıp duruyorlar…

Size bir sır vereyim mi ey müfteri taife? Aramızda kalsın ama sizin yüzyılınızın nihayetinin kapısını araladı Selahaddin Eyyubi’nin öz evlatları.

Elbette Türkiye Yüzyılı olarak ifade edilen bu yeni asır İslam’ın asrı olacaktır. HÜDA PAR ise bu yüzyılın Bayraktarı, sancaktarı olacaktır.

Ne de güzel yürütüyor kervanını HÜDA PAR, onlara kulak asmadan…