• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Siz bizden değilsiniz! Bizimle aynı dünyanın, aynı iklimin, aynı kültürün insanı değilsiniz!

Dünyalarını ahiretlerine tercih edenler, ulusal çıkarlarını ümmetin çıkarlarından üstün tutanlar, makam ve mevkileri için zalimlerin zulmüne göz yumanlar, siz bizden değilsiniz!

İktidarımı kaybederim, koltuğumdan olurum, ticaretim zarar görür, insanlarla aram bozulur, egemenlerin gazabına uğrarım, rahatım elden gider diyenler, bizden değilsiniz!

Hadimül Harameyn geçinip, Ensarullah’ın Siyonist katillere attığı füzeleri havada imha edenler; yanı başlarında savunmasız kadın ve çocukların acıklı feryatları gök kubbeyi inletirken, karnaval düzenleyen vicdansızlar; bizden değilsiniz!

Ülkesinin üçte biri yurtlarından edilmiş Filistinlilerden oluşmasına, halkının yüzde doksanının kalbinin Filistin için çarpmasına rağmen Siyonist katillerin katılımda bulunduğu formlarda, toplantılarda boy gösterip Siyonistlerin elleri kanlı cumhurbaşkanıyla gülümseyerek tokalaşanlar, bizden değilsiniz!

Ümmetin bereketli toprakları üzerinde çöreklenip ümmetin zenginliklerini ümmetin düşmanlarına peşkeş çeken hanedanlar, krallar, şeyhler, bizden değilsiniz!

Ümmeti arkadan hançerleyip, devlet televizyonlarında Siyonistlerin leşleri için taziye mesajı yayınlayan, acılarını paylaşan sözde milliyetçi Batı uşakları, bizden değilsiniz!

Kapalı kapılar ardında Siyonist katillerle buluşup, onlarla birlikte olduklarını söyleyenler; HAMAS’ın, İslami Cihad’ın, Hizbullah’ın darbe yemesi, yenilmesi için can atanlar, bizden değilsiniz!

Tarihin en büyük vahşetlerinden, soykırımlarından biri yaşanırken, masum kadın ve çocuklar, bebekler alçakça katledilirken, hala terör rejiminin varlığını benimseyip, iki devletli çözüm masallarını dillerinden düşürmeyenler, işgalci katillere de mukaddes topraklarda devlet olma hakkını savunanlar, bizden değilsiniz!

İşgalci, Siyonist teröristlerin işgal ettikleri mukaddes topraklarda seksen yıldır mazlum Filistin halkına reva gördükleri vahşeti, katliamı, insanlık dışı muameleyi, işkenceleri, infazları görmezden gelip, sanki Siyonist vahşet 7 ekimden sonra başlamış gibi, ama HAMAS da bunu yapmayacaktı, diyenler, bizden değilsiniz!

Katil Siyonistlerle özgürlük savaşçısı kahramanları aynı kefeye koyup, HAMAS’ın yaptığı da terördür diyen insaf yoksunu zavallılar, siz de bizden değilsiniz!

Kudüs’ü kendine şan, şöhret, itibar kazanmaya vesile kılmak isteyenler, sahte Gazze nutuklarıyla takipçi kazanmaya ve oy devşirmeye çalışanlar, Filistin davasını ticaretine, kazancına ve rantına menfaat kazandırma amacı taşıyanlar; Filistin davasını siyasetine, iktidarına ve mülküne güç devşirme planı içinde olanlar, siz bizden değilsiniz!

Ulusal çıkarlar, âli menfaatler deyip, Gazze’de on binlerce kadın ve çocuğu vahşice katleden Siyonistlerle her türlü ticari ve siyasi ilişkiyi sürdürenler, ümmetin düşmanlarıyla flörtten vazgeçmeyenler, bizden değilsiniz!

Ellerinde boykottan, mitinglerden ve duadan başka bir şey gelmeyen çaresiz halkların çabasını küçümseyip, her şey israil malı, bu gülünç eylemlerinizle onlara zarar vereceğinizi mi sanıyorsunuz diyenler, bizden değilsiniz!

Evet, siz bizden değilsiniz! Dillerinizle, nutuklarınızla bizden görünseniz bile; eylemlerinizle, politikalarınızla, yapıp ettiklerinizle bizden olmadığınız gün gibi aşikâr…. Bizim, Müslüman halkların, ümmetin, kendi halklarınızın değil; düşmanların çıkarlarına hizmet etmektesiniz çünkü….