• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Türkiye asrın en büyük felaketlerinden birini yaşıyor. Ülkemizin on büyük şehri adeta yıkıldı. On binlerce insanımız can verdi. Öyle görünüyor ki yüzbinlerce yaralımız olacak. Bu şiddetli kış günlerinde milyonlarca insanımız da evsiz, barksız kaldı. Türkiye kıyameti yaşıyor. Yaşanan felaket, yıkım bir devletin üstlenebileceğinden çok daha büyük.

Müslüman Türkiye halkı, Türkü’yle, Kürdü ile Arap’ı ile depremzede kardeşlerine yardım etmek için adeta seferber olmuş durumda. Tekrar iktidarı ele geçirip bu ülkenin zenginliklerini talan etme hayalleri kuran bir avuç mutlu ve putlu azgın laikin, Kemalist’in dışında tüm ülke acıdan bir yumağa dönmüş durumda adeta. Ağlamayan göz yok! Feryat etmeyen yürek yok! Azgın laikçilerse kafayı tekbirlerle bozmuş. Utanmasalar halkın bu perişanlığı karşısında zil takıp oynayacaklar.

Bu büyük musibet, bu korkunç felaket karşısında İslam dünyası da İslam ümmeti de seferberlik başlatmış durumda… Pakistan’dan Katar’a, İran’dan Lübnan’a, Afganistan’dan Filistin’e tüm İslam dünyası içinde bulundukları büyük ekonomik sıkıntılara, ambargolara, savaşlara rağmen Türkiye’ye yardım etmek için çırpınıyor. Müslüman halklar her tarafta yardım kampanyaları başlatmış durumda… İslam dünyasının yüreği Türkiye için çarpıyor. Müslüman halklar Türkiye için gözyaşı döküyor.

Peki NATO ne yapıyor? Türkiye’nin kendi çıkarları için askerlerini ölüme gönderdiği, ulusal güvenliğini tehlikeye attığı, komşuları ile düşman olduğu NATO ne yapıyor? Kendimizi bir parçası görme hayaline düştüğümüz Batı ne yapıyor? NATO üyesi devletler birkaç kuru başsağlığı mesajı dışında ve sembolik birkaç kurtarma ekibinin dışında bu büyük musibet karşısında ne yaptı? Ne yapıyor? Amerika ne yapıyor? Savaş gemisi göndererek Türkiye’nin bu zor gününde onun güvenliğini daha çok tehdit etmenin dışında… Amerika savaş gemisi göndererek mi depremzedelerin yaralarını saracak?

O NATO ki Rusya ile savaşa tutuşturduğu Ukrayna’ya yardım için adeta seferberlik başlatmış. Türkiye NATO üyesi değil mi? Bu depremden daha büyük güvenlik sorunu mu var?

Artık bu kamburdan kurtulmanın zamanı gelmedi mi? Ülkemizin güvenliği onların umurunda değil. Halkımızın yaşadığı acı, perişanlık, ülkemizin yıkımı onları sadece sevindirir? Onlar düşman! Bu ülkeyi işgal edip Irak’a, Suriye’ye dönüştürmek için can atıyorlar.

NATO bu ülkenin en büyük düşmanı… Bu deprem bu gerçeği bir kere daha gösterdi. Gerçek dostlarımız, bu cennet vatanın gerçek dostları Müslümanlar, İslam dünyası… Bizim için ağlayan, gözyaşı döken, kendileri muhtaç olmalarına rağmen ellerindekini bize gönderen İslam ümmeti…

Her şeyimize düşman Batılı barbarlarla ilişkimizi keselim artık. Bizi mezhep farklılığını, millet farklılığını birer fitne aracına dönüştürerek parçalayıp yutmak isteyen bu vahşi uygarlığa karşı birleşelim, güç olalım…

Müslümandan başka Müslüman’a dost olmadığını anlamak için daha kaç musibet yaşamamız gerekiyor?