• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Siyonist işgal rejiminin Gazze’deki katliamları devam ediyor. 127 gündür bu vahşi katliamlara karşı üç maymunları oynayan dünya ülkelerinden ses seda yok.

Sesini yükselten ülkeler Siyonist işgalcilerden yana tavır koyup açıkça her türlü yardımı eden emperyalist ülkelerdir. Halkı Müslüman ülke liderleri ise ya gıkı çıkmıyor ya da belli aralıklarla vatandaşının gazını alacak ölçüde bir açıklama yapıp günü, haftayı kurtarma stratejisini uyguluyorlar.

Zaten artarak devam eden Gazze katliamı artık yavaş yavaş gündemden de düşürülmeye çalışılıyor. Her ülke artık kendi iç gündemiyle meşgul olup Gazze soykırımını sıradan bir hal olarak okumaya başlayıverdiler.

Türkiye ise seçim arifesine girdiği için İslami kesimlerin birçoğu dâhil artık gündem; Seçim, adaylar ve seçim çalışmaları oldu. Eğer HÜDA PAR gibi bazı duyarlı çevrelerden olmazsa Türkiye’de de Gazze tamamen gündemden düşecek.

Peki, Gazze’de durumlar nedir?

İşgalci çete her gün Gazze’de insanlık suçunu işlemeye devam ediyor. Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri ise kahramanca direniyor ve imkânı ölçüsünde Siyonist çetelere darbe üstüne darbe vuruyorlar.

Gazze halkı ise hem katliamlarla hem açlıkla hem de salgın hastalıklarla imtihan oluyor. Buna rağmen Allah’ın (c.c) yardımıyla vakur duruşlarını muhafaza ediyorlar.

Bu mazlum ve onurlu halk, dünya liderleri arsında en çok Erdoğan’a umut bağlamıştı. Ne yazık ki o umut da boşa çıktı.

Siz değerli okurları, Gazzelilerin duygularına tercüman olan Danya isimli şehit kız çocuğunun Erdoğan’a yazdığı yürek yakan mektupla baş başa bırakmak istiyorum.

“Eğer bu mesajım size ulaşırsa bilin ki ben şehit olmuşumdur.

Erdoğan amca adım Danya. Siyonist İsrail bütün ailemi öldürdü. Babamı, annemi, kardeşlerimi hepsini öldürdü. Bombalamada sağ bacağımı kaybettim ama Allah’a şükür hayatayım. Benimle ailemin başına gelenlere çok ama çok üzüldüm. Allah’tan onlara rahmet dilemekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor. Her şeye rağmen Allah’a şükrediyorum.

Ama Tayyip amca benim tek beklentim ve umudum sendin. Senden çok umutluydum. Bizi yalnız bırakmaz, mutlaka bize destek çıkacak ve yardıma gelecek diye seni çok bekledik ama ne yazık ki sen de bize yardıma gelmedin. Oysa bütün Gazze halkı seni zulme ve adaletsizliğe karşı çıkan, haksızlığı kabul etmeyen ve her yerde mazlum Müslümanları destekleyen imdada yetişen bir Müslüman lider olarak tanıdı, bildi.

Tayyip amca fiilen yanımızda olmadığın ve imdadımıza koşmadığın için sana küskün ve kırgınım. Rabbime kavuşunca, Bizi hayal kırıklığına uğrattığın ve bize yapılan zulme mani olmadığın için seni O’na şikâyet edeceğim.

Ayrıca Allah’ın Rasulü’ne de güçlü ordunuzun varlığına rağmen Amerika ve tüm kâfirlerin Siyonist İsrail’e fiilen yardım ettiği gibi bize yardım etmek ve bizi ölümden kurtarmak üzere gücünüzü ve ordunuzu göndermediğinizi anlatacağım.

Allah bana yeter o ne güzel vekildir.”