• DOLAR 32.532
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2404.314
  • ...

Malumunuz Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde seçim ittifakları kaçınılmazdır.

Bundan dolayı oy oranları ne olursa olsun  seçime katılma yeterliliği olan tüm partilerin birbirlerine ihtiyaçları vardır. Özellikle 14 Mayıs seçimi için binde birlik bir oy dahi büyük önem taşıyor. Bundan dolayı gerek Cumhur gerekse Millet ittifakının tüm bileşenleri aylardır muhtelif parti yetkilileriyle yoğun bir görüşme trafiği yaşıyorlar.

Sadece ittifak bileşenleri değil, ittifaklar dışında kalan partilerde de doğal olarak yoğun bir gürüşme trafiği vardır. Deprem ve sel felaketlerine rağmen son bir haftadır partiler arası görüşmeler iyice hız kazandı.

Bu partiler arasında en çok gündeme gelen kuşkusuz HÜDA PAR'dır.

HÜDA PAR; 14 Mayıs seçiminde Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını ve mevcut adaylar arasında Erdoğan'ı destekleyeceklerini kamuoyuya açıkladılar.

Bu açıklamanın hemen akabinde bir yerlerde düğmeye basılmışçasına dört bir koldan HÜDA PAR'a yönelik linç kampanyası başlatıldı.

Doğrusu bu linç kampanyası HÜDA PAR'ın parti programına, siyasi duruşuna olsa da asıl sebep sayın Erdoğan'a vereceği destekten ötürüdür. Dolaysıyla HÜDA PAR'ı hedefine alan bilumum millet düşmanı ve ayyaş takımına karşı Sayın Erdoğan gerekli açıklamaları yapıp bu tayfanın heveslerini kursaklarında bırakmalıdır.

Yoksa; "Memleket menfaatini gözettikleri için pazarlıksız olarak Erdoğan'ı destekleyen HÜDA PAR, Erdoğan tarafından yalnız bırakıldı" şeklinde bir kamuoyu algısı oluşacak ve bu durum tamamen Erdoğan'ın aleyhine olacaktır.

Evet, HÜDA PAR milletin menfaatlerini önceleyerek üzerine düşeni yapmış, kınayıcıların kınamasından korkmadan safını belirlemiş, kamuoyuna gerekli açıklamaları yapıp somut adımlar atmıştır.

Bu saatten sonra siyasi görüşmeler nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, ittifaklar nasıl şekillenirse şekillensin HÜDA PAR kazanmıştır.

Bakmayın "çamur at tutmazsa izi kalır" şeklinde düşünüp HÜDA PAR'ı topa tutmaya çalışan zavallılara!

Bakmayın iftira eden, ezber konuşan ve kulaktan dolma yalan haberlerle demagoji yapıp HÜDA PAR'ı hedef tahtasına oturtan sözde yazarlara, siyasilere ve ismi önünde bir sürü unvan yazılan müfterilere!

Bu zevatın mumu yatsıya kadar yanmış ve sonrasında sönmüştür. HÜDA PAR güneşinin doğmasıyla da yarasalar gibi etrafa kaçışmaktan başka da çareleri kalmamıştır.

İftira ve hakaretlerine devam edenler ise, "hukuk önünde hesap vereceksiniz" uyarısı üzerine ya kuyrukları üzerinde oturup özür dilemek zorunda kaldılar ya da seslerini kestiler.

Diğer taraftan Genel Başkan Sayın Yapıcıoğlu ile parti sözcüsü sayın Ramanlı'nın ekranlardaki doyurucu açıklamaları, net ifadeleri ve kararlı duruşları kamuoyuna ciddi bir güven verdi.

Böylece milyonlarca vatandaş; HÜDA PAR'ın misyonunu, ülke sorunlarına yönelik çözüm önerilerini, insan ve adalet temelli bakış açısını birinci elden öğrenmiş oldular. Bu sebepten mütevellid sayısız kişi HÜDA PAR'ı tanıdı ve hayranı oldular. Bunun yansıması da seçim sonuçları açıklandığında hep beraber göreceğiz inşaallah.

Şimdiden HÜDA PAR kazanmış diyor ve tebrik ediyorum.