• DOLAR 32.434
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2399.187
  • ...

Özelde Avrupa’da genelde de dünyanın birçok yerinde Kur’an’a saldırılar devam ediyor.

Tarih boyunca da cehaletin taraftarları hakikate karşı aynı saldırılara devam etmiş. Özellikle Avrupa’da dünyanın en barbar saldırıları bilim insanına ve hakikat taraftarlarına karşı yapılmıştır. Kimi idam edilmiş, kimi de canlı canlı yakılmış. Bunlar tarihin sayfaları arasında utanç vesikaları olarak durmakta.

Bugün Avrupa’nın dinlere olan bakışına baktığımızda hala eski duyguların depreştiğine tanık oluyoruz. İkinci dünya savaşında Yahudilere yapılan düşmanlık ve zulümler dün gibi hatırlanmakta. Endülüs Müslümanlarına yapılan vahşi katliamlar da unutulmamakta.

Buna rağmen Avrupa insan hakları ve özgürlükleri konusunda tarihin son döneminde dünyaya örnek olacak atılım ve kararlara imza attı. Bütün dünyaya adeta bir insanlık dersi verdi. Dünya mazlumları zulümden kurtulmak için Avrupa’ya akın ettiler.

Ama bugün gelinen süreçte Avrupa’nın bu insan hakları ve özgürlükleri söyleminin sadece kendi vatandaşlarını ve değerlerini kapsadığını anladık. Kendi dışındaki insanları sömürdüğünü, onlara bir mal gözüyle baktığını müşahede ettik. Kendileri lüks ve şatafat içinde yaşarken, sömürdükleri ülkelerin açlıktan öldüklerine şahit olduk. Gelinen noktada Avrupai değerlerin insanlığı kurtaramayacağı artık aşikar oldu.

Avrupa’da insanlar İslam’ı araştırıyor ve tanıyınca da fevç fevç İslam’a giriyorlar. Bütün istatistiklerde İslam dünyada ve Avrupa’da en çok taraftar kazanan din oluyor. Avrupa da bunu görüyor ve bundan ürküyor. Bunun olmaması için Müslümanları Avrupa’dan atmanın veya geriletmenin hesabını yapıyor. Tarihte Müslümanlar sadece Endülüs’te yok oldular. O da dünyada görülmemiş katliam ve sürgünlerden dolayı. Diğer yerlerde, Müslümanlar girdikleri yerlerden bir daha çıkmamışlar. Bunu bilen Avrupa tarihi tekrar tekerrür etmek istiyor. Yaptığı zulümlerle, hakaret ve provokasyonlarla bir taraftan Müslümanları kışkırtıp halk nezdinde haksız konuma düşürmek istiyor, diğer taraftan da halkını da Müslümanlara karşı kışkırtmak istiyor. Sürekli Müslümanları ve İslam’ı sorunmuş gibi gösterip, halkın teveccühünü kırmak istiyor.

Ey Avrupa senin de kurtuluşun ancak İslam’la mümkündür. Sağladığın muazzam dünyevi refahı ancak İslam’la koruyabilirsin ve insanlığın hizmetine sunabilirsin. Yoksa sen de görüyorsun ki soyun kurumaya doğru yüz tutmakta. Tarihte İslam düşmanlığı yapıp abad olmuş bir medeniyet yoktur. Nüfusun yaşlanmakta, genç nüfusun uyuşmakta, eğlenmekte, içmekte,  evlenip çoluk çocuk sahibi olmamakta. Her yıl yüzbinlerce göçmen almak zorunda kalmaktasın.

Gel artık İslam’a olan düşmanlığından vazgeç! Bu güneşin insanlarını aydınlatmasına mani olma! Sen de biliyorsun ki, İnsanın ve insanlığın kurtuluşu sadece onda. Yoksa sen ve medeniyetin bütün bu zenginliğinize rağmen tarihe ibret sayfası olarak Karun gibi batıp gireceksiniz!