• DOLAR 34.01
  • EURO 37.968
  • ALTIN 2802.69
  • ...

İyi bilirdik, hem de çok iyi bilirdik.

Her şeyden önce bu sesin nereden çıktığını, kimlere ait olduğunu çok iyi bilirdik ve biliyoruz!

Daha da önemlisi “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye bağıranların ağızlarının kime çevrili olduğunu bu sloganı kimlere karşı attıklarını ve ne demek istediklerini de çok iyi biliyoruz.

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganının ardından da hangi merhalenin geleceğini biz ezbere biliriz.

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganının ardından kimlerin heyecanlandığını, kimlerin ağzının suyunun aktığını, kimlerin ellerini ovuşturduğunu da biliriz.

Çünkü bu ülkede İslam’a ve Müslümanlara karşı yapılan bütün darbelerin öncesinde “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atılagelmiştir.

Daha da önemlisi “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı hiçbir zaman dışarının kafirlerine karşı atılmamış, hiçbir dış düşman bu slogandan tedirgin olmamıştır.

Ne Amerika ne İngiltere ne Fransa ve ne de diğer emperyalist Batı ülkeleri bu slogandan ürküp korkmuşlardır, onlar da her duyduklarında heyecanlanıp ellerini ovuşturmuşlardır, daha da önemlisi “Bunlar bizim çocuklar!” demişlerdir.

Lütfen hiç kimse “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” naralarıyla millete karşı kılıç şakırdatanları temize çıkarmaya çalışarak kem küm etmesin, biz onların cemaziyel evvellerini biliriz.

Söyleyin Allah aşkına, bu ülkede despotça yapılan gâvurlukların hangisinin arkasında “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyenler yoktu ki?

Durum böyle olduğu için artık insanımız her ne zaman bu meş’um sloganı duysa derhal uyanmakta ve gözlerini dört açmakta, bu hınzır sloganın arkasından neyin geleceğini çok iyi hesap etmektedir.

Mevlüd-ü Nebinin bütün Müslümanlara hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim.