• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2459.898
  • ...

Var mı öyle “yeter artık, ben çıkıyorum” diyerek çekip gitmek? Nereye öyle, daha karpuz kesecektik.

Afganistan böyle demelidir Amerikan eşkıyasına ve tazminat talep etmelidir.

Belki buna tebessüm edeceksiniz, imkansız göreceksiniz ama bir gün bunun pekala mümkün olduğunu hatta alınması gerektiğini anlayacaksınız.

Nasıl ki Almanya Hitler’in katliamından dolayı o günden bugüne Yahudilere milyarlar ödüyorsa Amerikan Faşizmi de Afganistan’da yirmi yıldır yaptığı katliamların, viraneye çevirdiği köyler ve kentler için tazminat ödemelidir.

Öldürdüğü her bir Afganlı için kendi birimlerine göre en az 250 000 dolar vermelidir. Öyle ya, ikiz kulelerde ölen 2700 civarındaki Amerikalı için Suudi Arabistan’dan 750 milyar dolar tazminat almaya hazırlanıyor.

Evet, Amerika öncelikle bu tazminatı ödemelidir. Var mı öyle dünyanın ta öteki ucundan gelerek bir ülkenin üzerine ölüm yağdırmak, ocakları söndürmek on binlercesini öldürmek bir o kadarını sakat bırakmak ve sonra kaçıp gitmek?

Söyleyin, tarih boyunca hangi saldırgan ülke mağlup edildikten sonra her şey o noktada bitmiş? Mağlubiyetin gereği olarak fazladan nice topraklar vermiş, tonlarca altın ödemiştir.

Varsın birileri dudak büksün, Afgan Müslümanları kesinlikle bu tazminat davasını açmalıdır.

Ve ardından Irak Müslümanları, daha sonra Suriye Müslümanları tazminat talebinde bulunmalıdırlar.  

Allah’ın izniyle bu Amerikan kafiri başta Suriye ve Irak olmak üzere bütün İslam topraklarından def olup çıkacaktır. Bu mübarek topraklar conilerin cenabet ayakları altında çiğnenmekten kurtulacaktır.

Sonra bunun arkası çorap söküğü gibi gelecek, yeryüzünde Amerika’nın zulmüne uğramış ne kadar mazlum millet varsa yakasına yapışacaktır.

Bilmem o zaman Amerika’nın elinde ne kalacak? Zaten bugün sahip olduğu ne varsa hepsi de mazlumların alın teri değil midir?

Unutmayalım ki bütün gerçekler önce hayal edilerek başlar.