• DOLAR 32.338
  • EURO 35.211
  • ALTIN 2247.083
  • ...

Emperyalizmin en bariz özelliği halkın özgür iradesine asla tahammüllerinin olmamasıdır.

Özellikle halkı Müslüman olan ülkelerde seçimle iş başına gelen yönetimler başta Amerika olmak üzere Küfür Cephesinin her an hedefindedirler.

Ve söz konusu bu Küfür Cephesi bir yandan da dünyaya özgürlük ve özgürlüğün pratiğe dönüştüğü seçimleri yani demokrasiyi ihraç ettiğini iddia etmektedir.

Şu iğrençliğe bakar mısınız? Bu Küfür Cephesi, İslam dünyasında sadece kralları destekliyor, seçilmişleri de hemen ilk etapta darbeyle al aşağı ediyor. İsterseniz bu anlamda İslam ülkelerini bir bir gözden geçirebilirsiniz.

İnsanlığın yüz karası Sisi artık Kuzey Afrika şeridinde yalnız değil, Tunus’ta da halkın özgür iradesi çiğnenerek bir firavun yönetimi çıkarıldı. Zaten halk yıllar süren firavun yönetiminden kurtulup kurtulmadığını anlamamıştı bile.

Mısır’la birlikte Libya’daki Hafter de firavunluğunu pekiştirecek artık.

Aslında başını Amerika’nın çektiği Küfür Cephesine göre Müslüman ülkelerde seçim yapılmamalıdır, Müslüman halkın iradelerini beyan etmeleri henüz erkendir, seçecekleri yönetimler Batıya hiç güven vermemektedir. Şimdilik Küfür Cephesinin desteklediği krallarla ve darbeyle iş başına getirdiği köpeklerle yetinmelidirler.

Peki, bu durumda Müslümanlar ne yapmalıdırlar? Her şeyden önce şu (özür dilerim) kancık, iğrenç ve münafık demokrasi iddiasından vaz geçmelidirler. Küfür Cephesine karşı kendilerinin de demokrat olduklarını ispatlama aşağılığından kurtulmalıdırlar. Demokrasilerini başlarına çalmalıdırlar.

Evet, demokrasileri başlarına çalınmalıdır. Bundan önce de başta şehitlik olmak üzere isim olarak verildiği her yerden sökülüp atılmalıdır.

Çünkü siz isteğiniz kadar şehitlerinize demokrasi şehidi deyin, köprülerinizin adını demokrasi köprüsü diye değiştirin, müzelerinize demokrasi müzesi, adalarınıza demokrasi adası deyin, hareketin adını 15 Temmuz Demokrasi hareketi ve bayramı deyin, onları asla memnun edemeyeceksiniz.

Allah aşkına, onların Demokrasiyle kast ettiklerinin hayasızlık olduğunu, edepsizlik olduğunu, nikahsızlık olduğunu, eşcinsellik olduğunu, soysuzluk olduğunu daha ne zaman kavrayacaksınız?

Tekrar ediyoruz, demokrasi dürülüp bükülüp yüzlerine fırlatılmalıdır

Fakat bir taraftan da Müslüman halkın özgür iradesinin eksiksiz bir şekilde tecelli ettiğini, ülke yönetimine net ve berrak bir şekilde adalet olarak yansıdığını bütün bir dünyaya göstermelidirler.