• DOLAR 32.448
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2439.979
  • ...

Selçuklu Devleti, Osmanlı İmparatorluğu, Türkiye Cumhuriyeti derken nihayet Kayyûmiler Devletine geçmiş bulunuyoruz, hayırlı uğurlu olsun.

Siz buna isterseniz Kayyûmiler Cumhuriyeti deyin ister Kayyumiler Devleti deyin, isterseniz Kayyûmiler Dönemi deyin.

Yaşadığımız şu son yılların en bariz özelliği kayyım atamaları, kayyımlarla yönetme olmuştur.

Galiba bu işe Fetöcü olduğu anlaşılan ticari ve sanayi kuruluşlarına kayyım atamalarıyla başlandı. Bizim Kayseri bu konuda başı çekmektedir.

Ardından HDP’li belediyelerin kayyımlara devredilmesiyle hız kazandı. Bu arada bir şeyler dikkatimizi çekmedi değil; Kürt halkı kendilerinin seçtiği başkanlar görevden alınıp yerlerine kayyım atandığında fazla bir ses çıkarmadılar nedense. Herhalde onlar da memnunlar bu Kayyûmiler Dönemine geçişten diye yorumladık.

Haksızlık etmeyelim, sadece HDP’li belediye başkanları değil Ak Partili koskoca İstanbul, Ankara, Balıkesir belediye başkanları da görevden alınarak yerlerine kayyım atandı, buralardan da fazla bir çıt çıkaran olmadı.

Buraya kadar olanı biraz uzaktan izliyorduk. Fakat şimdi iş değişiyor. Bundan sonra özellikle İslami alanda sivil toplum faaliyetinde bulunan her birimizin tepesine bir kayyım atanabilecek, hesaplarına el konulabilecek, teröre destek iddiasıyla başına gelmedik bir şey kalmayacak.

Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Cumhurbaşkanının onayına sunulduktan sonra resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girecek.

Artık bu kanuna göre içtimai hayatımızın da kayyımlar vasıtasıyla ipotek altına alınma yolu açılmış olacak.

BMGK, yani Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin kararı gereğince bu kanun çıkarılıyor.

Artık BMGK kime terörist diyorsa Türkiye de onlara terörist diyecek, faaliyetlerine de terörist faaliyet diyecek.

Şimdi şöyle bir geriye yaslanın ve dünyanın bu en zalimlerine göre hangi Müslümanın onların listelerinin dışında kalabileceğini düşünün…

Yine geriye yaslanın ve şu anda halkı Müslüman olan ülkelere kan ağlatan zalim ve darbeci taşeronlardan hangilerinin bu listeye girebileceğini düşünün…

İşin daha da acı olan tarafı nedir biliyor musunuz? Kendi içimizden sayılacak kayyımlara fazla bir ses çıkarmamıştık. Fakat bu işin Dünya Emperyalizminin emriyle gerçekleşecek olması oldukça ağır gelecek.