• DOLAR 34.071
  • EURO 38.14
  • ALTIN 2828.5
  • ...

Seçim döneminde partilerin rakiplerine ölçüsüz saldırmasına bu millet alıştı artık. Siyasi ahlakın yerlerde sürünmesi sebebiyle; rakipler ilgisiz oldukları hususlar üzerinden itham edilmektedir. Siyaset ahlak ve etiğine ters düşen bu skala bile birilerini tatmin etmedi ve siyaset rantı adına çok çirkin bir tablo ortaya konuldu. Birkaç oy uğruna, toplum kutuplaştırıldı. Doğan görünümlü şahinler, rengarenk bukalemunlar ve kuzu postuna bürünmüş kurtlar; meydanlarda ve ekranlarda arzı endam eylediler. Sosyal medyada da trol ordularını mobilize ettiler. Son seçim döneminde, farklı etiketlere sahip; ama zihnen aynı mihraklara hizmet eden partiler, Hüda Par’ı hedefe koydular.  Nihayet, seçimler bitince, bu saldırıların dozu düştü. Ta ki, Hüda Par, Siyonist teröristlerle alakalı yasa tasarısını meclise sununcaya kadar. “Çifte vatandaşlık” adı altında Türkiye vatandaşı olup terör örgütü İsrail saflarında soykırıma  iştirak eden teröristlerin yargılanmasını öngören teklifi meclise sununcaya kadar…  Hüda Par’ın bu tavrı üzerine, nasırlarına basılan Siyonist besleme ve artıkları; zihnen ve ceben Siyonistlere bağlı bilumum sefiller, hazır kıta pozisyonunu aldılar. Siyonistlerin yönlendirmeleri ile yerli görünen köleler hücuma geçtiler.

Hiçbir ölçü tanımadan ve Hüda Par ile alakası olmayan hezeyanlar üzerinden dört koldan saldırıya geçtiler. Hüda Par  adına bazı iddialar ortaya attılar.

Siyonist bir hesabın start vermesi ile, Narin Güran olayı, Hüda Par ile ilişkilendirilmeye çalışıldı.

Bu noktada aziz halkımızın hassasiyeti suistimal edilmeye çalışıldı. CHP, Zafer Partisi ve DEM gibi biri birlerinden ayrı olduklarını iddia eden mihraklar; Siyonistlerin hücum borusu sesi ile saldırıya geçtiler.

Amcanın; hem imam hem muhtar hem de Hüda Parlı olamayacağını sorgulamayan beyni uyuşmuş kişiler, Diyarbakır sokaklarında, sosyal mecralarda ve ekranlarda masum bir çocuğun cesedini siyasi işret sofralarına meze yapmaya çalıştılar ve masum bir yavrunun bedeni üzerinde tepindikçe tepindiler.

Top sakallı ve tefeci amca, HDP sempatizanı abinin görüntüleri, HDP’nin bu köyde iki defa birinci parti olması, diğer abinin, ailelerinden Hüda Parlı kimsenin olmadığını açıklaması gibi birçok delile rağmen, gözü dönmüş sürüler, ısrarla Hüda Par’ı hedefe koydu. Çünkü efendileri böyle buyurmuştu. Derken, bu saldırı dalgasını devam ettirmek için yeni bir malzeme bulmak, bu azgın taife için zor olmadı. Hüda Par, Siyonistlere saldırmış; ama cevap ve ses, CHP ve aynı kuluçkanın ürünü olan mihraklardan geldi.

Hüda Par, anayasanın sonradan darbeciler tarafından ihdas edilmiş olan ve tamamen darbe ürünü olan 4. Maddesi’nin, bir halkın geleceğini ipotek altına aldığı gerekçesi ile değiştirilmesi konusunu işleyince, malum hazır kıta yine saldırıya geçti. 4. Maddenin değiştirilmesi talebini, ilk 4 maddenin değiştirilmesi şeklinde kasıtlı olarak işlediler.

Allah, siyasi rakibin de onurlusunu nasip etsin. Her partinin kendisine has ve farklı görüşleri olabilir. Bir parti diğer partinin görüşlerini eleştirebilir. Ama söylemediği ve iddia etmediği bir tez üzerinden vurmaya çalışmak, siyasi ahlaksızlık ve siyasi düşkünlüktür. Kendisine ve davasına saygısı olan hiç kimse böyle bir yola tevessül etmez.

Ama birilerinde siyasi ahlak ve prensip ne gezer… Hele de bedava traktör gibi yüzlerce palavrasını pişmiş kelle gibi, “merdi kıpti”  edasıyla geçiştirenlere ne denebilir ki…

Hüda Par’ın, kendi söyledikleri ile hiçbir alakası olmadığını bildikleri halde, her geçen gün yeni yalanları piyasaya sürmektedirler. Bu konuda DEM, Zafer ve CHP yarış halindeler…

“ÇÜNKÜ; BÖYLE BUYURDU EFENDİLERİ SİYONİSTLER”