• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Gazze’deki soykırımın yanı sıra, insani felaket inanılmaz boyutlara varmış. Terör örgütü Siyonist çete ve işbirlikçisi Sisi rejimi, Gazze’deki insanları açlıktan ve susuzluktan dolayı kitlesel ölüme sürüklemektedir. Kedi yeme fetvası isteyenden hayvan yemini tüketen kardeşlerimize kadar, mağduriyet ve mazlumiyetin zirvesini yaşamaktadır Gazze… Refah sınır kapısı kapalı olduğu için binlerce tır dolusu gıda,  Mısır tarafında çürürken; Gazze’de ise insanlar ot ve hayvan yemi yiyerek hayatta kalmaya çalışıyor. Artık sadece bombalardan dolayı değil, açlıktan ve soğuktan dolayı da çocukların öldüğü haberleri geliyor. Ve her geçen gün bu haberler artmaktadır. İnsani felaket her geçen gün inanılmaz boyutlara varmaktadır. Açlık, soğuk ve hastalık bir milleti pençesine almıştır. Özellikle bulaşıcı hastalıkların hızla yayıldığı haberleri gelmektedir. Yani soykırım, tüm boyutları ile vahşice sürdürülmektedir. “Daha evvel dünyanın en büyük açık hava hapishanesi olan Gazze, şu an dünyanın en büyük mezarlığına dönüşmek üzeredir.” Tüm insanlık ve Müslümanlar, terör örgütü israil’in bu vahşetini sadece seyretmekle yetinmektedir. Filistinlilerin Gazze’den sürülmesi adına, her türlü vahşeti işleyen terör şebekesi İsrail, Müslümanların onursuz duruşlarından cesaret alarak, yapılamayacak ne yarsa yapmaktadır. İsrail’in terör ve vahşeti devam ederken; hain Sisi’nin haince tavrı, Gazze’nin belini bükmektedir. Gazze’nin dünyaya açılan kapısı ve nefes borusu olan Refah sınır kapısı, hain firavun tarafından sıkılmaktadır.

Ey Müslümanlar, ayağa kalkın ve neye mal olursa olsun Refah sınır kapısını açın. Tüm imkân ve kabiliyetinizi; açlık, susuzluk ve hastalıkla imha edilmeye çalışılan mazlum kardeşleriniz için seferber ediniz. Çocukların açlıktan ve soğuktan öldüğü bir dünyada, insanlık ölmüş demektir. İnsanlık onuru adına, nefessiz bırakılan çocukların sesi, soluğu, feryadı olalım.

Çocukların zalimce katledildiği, bombalarla param parça edildiği ve sağ kalanların da açlıkla öldürüldüğü bir dünyada hangi insanlıktan ve hangi Müslümanlıktan bahsedilebilir?

Çocuklar Gazze’de açlıktan ölürken; hala israil ile ticaret yapan onursuz, haysiyetsiz ve insanlığın yüzkarası, insanlığı ancak beş kuruş edenlere ne demeli? Sanki hiçbir şey olmamış gibi ticaret gemileri vızır vızır israil’e her türlü malın sevkiyatını yapmaktadır. Ey şerefini 5 kuruşa satan haysiyetsiz ve onursuzlar, siz insanlığın yüz karasısınız. Yaptığınız ticaret değil, mazlumların kanı üzerinden para kazanmaktır. Bir yandan sizin cebiniz kirli para ile dolarken, diğer yandan Gazze’nin toprağı mazlum insanların kanı ile sulanmaktadır. Siz de bu cinayetlerin ortağısınız ve mutlaka bir gün bu cinayetlere yardım etmekten yargılanmalısınız. Bu konuda tedbir almayan ve Marko Paşa’yı oynayan herkes suçludur. Çocukların bombalarla ve açlıkla öldürüldüğü bir dünyada, tarafsızlık zulme taraf olmaktır; sessiz kalmak veya bir şeyler yapmamak onursuzluktur. Yetkili makamları, Refah sınır kapısının açılması konusunda tüm imkânları seferber etmeye; israil’e mal taşıyan resmi ya da özel bütün gemileri durdurmaya ve mal sevkiyatını sonlandırmaya çağırıyoruz.