• DOLAR 32.62
  • EURO 35.055
  • ALTIN 2433.886
  • ...

Siyonist işgalcilerin vahşeti, bütün bir Filistin'i yakıp yok etti. Siyonistlerin vahşeti Lübnan'ı ve diğer İslam beldelerini de artık kasıp kavurmaktadır. Her gün Suriye ve Lübnan'ı bombalamakta, bütün vahşetiyle buradaki Müslümanları da katliamlardan geçirmeye devam etmektedir. Bütün bir Filistin'i yakıp yok etmesi yetmemiş gibi etraftaki diğer İslam beldelerini de yakıp yok etmekte ve buradaki Müslümanları katliamdan geçirmektedir.

Son olarak İran'ın Şam'daki büyükelçiliğini bombalayarak buradaki personeli katletti. Dünyanın her yerinde, katil siyonistlerin bu saldırısı savaş sebebi olarak değerlendirilir. İran da bu olay üzerine haklı olarak işgalci siyonistlere yönelik bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırının zamanı, yapılış şekli, yaptığı tahribat ve oluşturduğu etkinin olumlu ve olumsuzlukları bir tarafa; haddi zatında böyle bir saldırının yapılmış olması bile dünyanın stratejik ve askeri konseptlerini alt üst etti.

Emperyalist ABD başta olmak üzere batılı bütün küfür cephesinin kayıtsız şartsız ve sınırsız bir şekilde desteklediği katil siyonist Yahudilere yönelik böyle bir saldırı İslam ümmetinin son yıllardaki en onurlu eylemi olarak kendini gösterdi. Çünkü katil siyonist Yahudilere, bir çakıl taşı dahi atmak izzet ve şeref vesilesiyken; füzelerle bu katil işgalcilere saldırı düzenlemek ve Gazze'deki Müslümanlara moral olmak açısından belki de son yılların en büyük onuru olarak değerlendirilmelidir.

Daha önce 'siyonizmin mayın eşekleri' olarak batılı devlet yöneticilerini sıralamış ve İslam ülkelerindeki kimi yöneticilerin de bu mayın eşeklerinin hizmetkârı olduklarını yine bu köşede dile getirmiştik. Ancak İran'ın Katil siyonistlere yönelik son saldırısı bize gösterdi ki, siyonizmin yerli mayın eşekleri de tıpkı Batılı efendileri gibi salyalarını akıtıp saflarını daha hınzırca belli etme mecburiyetini ortaya koydular.

Katil siyonistlerin, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 33.000'den fazla Müslüman Filistinliyi öldürmesi ve bütün bir Filistin'de taş üstünde taş bırakmamasına ses çıkaramayan bu mayın eşeklerinin; "son İran saldırısıyla bölgenin büyük bir kaosa sürüklendiğini, İran'ın ne kadar haksız olduğunu ve üstelik Şii olduğunu büyük bir yüzsüzlükle konuşmaya başladılar." Gazze'ye yapılan soykırım, dünyadaki bütün maskeleri düşürüp iğrenç ve alçak yüzleri nasıl ortaya çıkarmışsa; son İran saldırısı da kendini şimdiye kadar gizlemeyi başarmış 'siyonizmin yerel mayın eşeklerini' açığa çıkardı.

Dünyanın en büyük ordularından olduğu ve asla yenilmez algılarıyla pohpohlanan siyonist katiller sürüsünün, yokluk içerisindeki Kassam mücahitleri karşısında bir varlık ortaya koyamadığını şu geçen zaman süreci içerisinde dünya âlem gördü. İddia ediyorum ki, ABD başta olmak üzere küfür cephesini oluşturan batılı devletler desteklerini kestikleri andan itibaren katil siyonistler sürüsü bir gün bile ayakta duramaz. Onun için İran'ın attığı birkaç füzeyle algıları, itibarları, gelecekleri alt üst oldu. Çatırdamaya başlayan bu katil işgalcilerin sözde devletlerinin ömrü, bugünden sonra daha da kısalmaya başlamıştır.

Ey Müslümanlar! Bütün kâfirlerin sınırsız bir şekilde desteklediği katil siyonistlere karşılık kardeşlik farziyetiyle/izzet ve şerefiyle Gazze'deki kardeşlerimize yardım elini uzatırsak; Vallahi siyonist işgal devleti diye bir terör şebekesi ayakta kalamaz.