• DOLAR 32.267
  • EURO 34.696
  • ALTIN 2394.917
  • ...

Yirmi altı gündür şer ve fesat odakları israil siyonisti, işbirlikçisi ABD, diğer ortak ve yardakçıları, Gazze’de sivil insanların üzerine bomba yağdırıyorlar. Binlerce masum çocuk, kadın, yaşlı ve çaresiz insanları öldürüyorlar. Karadan, havadan ve denizden tonlarca bomba yağdırıyorlar. Okul, hastane, camii, kilise, pazar yeri ayırımı yapmaksızın ve içinde kimin olduğuna da bakılmaksızın yerle bir ediyorlar. İçeriye insani her türlü yardımın girmesine de engel oluyorlar. Kerbela çölünde Hz. Hüseyin ve ailesine yapıldığı gibi bir damla sudan dahi mahrum bırakılıyorlar ve tüm bunlar dünyanın ve Müslümanların gözü önünde işleniyor.

Müslümanların açıklamaları sözün ötesine geçmiyor. Hz. Nuh’un Allah’a yalvardığı gibi Allah’ım biz Müslümanlar olarak yeniğiz, fakat sen kendi katından Nuh’a (a.s.) inananları gemide kurtardığın gibi Gazze’deki kardeşlerimizi bu zalim ve canilerin zulmünden koru ve onları muzaffer eyle.

Hz. Nuh’un kâfir ve zalim kavmini helak ettiğin gibi israil siyonisti, işbirlikçisi ABD, ortak, destekçi ve yardakçılarını helak eyle. Onları geldikleri denizlerde boğ ve balıklara yem eyle.

Hud’a (a.s.) inananları kurtarıp zalim ve kâfir Âd kavminin üzerine yedi gece, sekiz gün, uğultulu, dondurucu, kasıp kavuran, onları içi boş hurma kütükleri gibi alıp yere vuran bir fırtına gönderip onları helak ettiğin gibi israil siyonisti, detekçisi ABD, ortaklarını ve yardakçılarını da helak eyle. Onlara karşı kıt imkânları ile mücadele eden ama büyük başarılara imza atan ve bu yaptıkları ile Müslümanların yüzünü güldüren mücahitleri muzaffer eyle. Attıklarını isabetli eyle.

Salih’i (a.s.) ve kendisine inananları kurtarıp Semûd kavmini korkunç tek bir ses ile helak ettiğin gibi israil siyonisti, destekçisi ABD, ortaklarını ve yardakçılarını helak eyle, onların üzerine öyle bir ses gönder ki yerlerinde dona kalsınlar. Onlara karşı kahramanca tekbir sesleri ile karşı koyan mücahitlere ise güç ve kuvvet ver. Onları kendi katından bir güç ve kuvvetle destekle ve onlara sabr u sebat ver.

Allah’ım! Lut’un (a.s.) dönek, fahiş ve rezil kavminin üzerine taşlar savuran bir rüzgâr gönderip helak ettiğin ve onların kalıntılarını kıyamete kadar insanlığa ibret olarak bıraktığın gibi, israil siyonisti, destekçisi ABD, ortaklarını, işbirlikçi ve yardakçılarını da helak eyle. Yenilgi, hezimet ve kalıntılarını kıyamete kadar insanlığa ibret eyle. Lut’un (a.s.) karısı hariç ailesini katından bir nimetle kurtardığın gibi Filistin’deki tüm kardeşlerimizi bu darlıktan, sıkıntıdan ve çaresizlikten kurtar ve muzaffer eyle!

Allah’ım! Kendi döneminde bir Musa çıkmasın diye doğan erkek çocukları tek tek öldüren Firavun'u ve ailesini denizde boğup Hz. Musa (a.s.) ve beraberindeki inananları denizden geçirdiğin gibi çocuk katili israil siyonistini, destekçisi ABD, ortaklarını, işbirlikçi ve yardakçılarını denizde ve karada boğ. Onları çölde şaşkına çevir, attıklarını kendilerine çevir, aralarını boz ve onları birbirine düşür. Mücahitleri ise muzaffer eyle!

Allah’ım! Bunlar "Biz yardımlaşan (güçlü) bir topluluğuz” diyorlar. Birbirlerine destek ve yardım ziyaretleri yapıyorlar. Müslümanlara karşı birlik oluyorlar. Müşrikleri Bedir'de bozguna uğratıp, arkalarını dönüp kaçmalarını sağladığın gibi israil siyonistini, destekçisi ABD, ortaklarını, işbirlikçilerini de bozguna uğrat, arkalarını dönüp gerisin geri geldikleri yere leş olarak dönmelerini nasip eyle. Mücahitlere ise katından ordularla destek ver. Yerin ve göğün orduları senindir Allah’ım. Mücahitler vesilesi ile Müslümanları uyandır. Fakat onları aciz ve gayretsiz Müslümanların insafına ve yardımına da bırakma Allah’ım.