• DOLAR 32.259
  • EURO 34.687
  • ALTIN 2402.261
  • ...

İmam Şafii’nin ‘Düşman oklarını takip edin, sizi hak ehline götürür’ sözü, bu ara HÜDA PAR’a yönelen oklar için yeniden hafızalarda canlandı.

Kurulduğu günden bugüne ‘Önce İnsan Öncelik Adalet’ şiarıyla yoluna devam eden bir siyasi partinin bilumum şer güçlerinin hedefi olması çok dikkate şayan bir durum olsa gerek.

Gayet tabii meyve veren ağaç taşlanır ve bu öyle bilinir, ama sıra dışı olan husus, bir bütün olarak ne kadar fitneci, yalancı, vatan haini ve şiddet yanlısı, terör sevici ve destekçisi varsa hepsinin HÜDA PAR’a saldırıda birleşmesidir.

Dikkatlerden kaçmıyor. Gece gündüz ülkede başka hiçbir haber yokmuş gibi varsa yoksa HÜDA PAR! Seçim çalışmalarını konuşurlarken hedeflerinde HÜDA PAR var.  Anayasayı konuşuyorlar, saldırdıkları taraf yine HÜDA PAR. Kadını konuşuyorlar, fıtratla savaş edercesine parmak salladıkları taraf HÜDA PAR! Aileyi konuşuyorlar, aileye yönelik düşmanca projelerini orta yere dökerek saldırdıkları yer, yine HÜDA PAR! Ekonomiyi konuşuyorlar, faiz ve kumara dokundurtmayız diyerek, hedefine koydukları yer tekrar HÜDA PAR!

HÜDA PAR ısrarla kadın eştir, annedir, eğitmendir, öğretmendir, diyor. Kadın toplumun temeli ailenin olmazsa olmazıdır, diyor. Kadın ahsen-i takvim üzere yaratılan insandır, diyor. Ama gelin görün ki, cehalet ve tarafgirlik girdabında debelenenler saldırdıkça saldırıyor. Bu normal bir durum değil. Kesinlikle bunlar fıtrat kaçkınları. Bunlar fıtratla savaş halindeki zavallılardır. Akıldan yoksun beyinsizlerdir. Fıtratla problemi olanın toplumla sorunu vardır. Fıtrat, tabii hal üzere davranabilmektir. Fıtrata meydan okuyanın yenilgisi kaçınılmazdır.

HÜDA PAR, ‘en birleştirici medeniyet projelerini ortaya koyarak ayrıştırıcı ve bölücü bütün isim ve tanımlamalardan vazgeçelim’ diyor. Ayrıştırmadan nemalananlar saldırdıkça saldırıyor, HÜDA PAR’ı ‘ayrılıkçı’ olmakla itham ediyor. Oysa ki asıl ayrıştıranlar kendileri.

Öte tarafta bunlar, FETÖ karşıtıymış gibi bir role bürünerek FETÖ’nün geçmişteki kumpaslarını birer saldırı malzemesi olarak kullanmaktan çekinmeyecek kadar çok yüzlü ve ilkesizdirler.

Beraatla sonuçlanan davaları bile dillerine dolayarak temiz insanları karalamaya çalıştılar/çalışıyorlar. Bunlar dünyanın en çirkef yaratıkları. Kendi bozuk sicillerini unutarak ‘aklanma belgeleri’ üzerinden bile saldırı malzemesi ürettiler.

Şu bir gerçek ki HÜDA PAR onların hesabını da asabını da bozdu! Cumhura sunacağı katkının yanında ilkeli ve dürüst bir yapının Meclis’te olması bir hayli onları kahretti/ediyor. Onun için sersemce saldırdıkça saldırıyorlar. Ne dediklerini de bilmeyecek kadar ahmaklaştılar. Vekil olacak kadın, ‘HÜDA PAR kadına fıtrat üzere eğitim ve iş diyor, bu olamaz, olmamalı, bütün kadınlar ayağa kalkmalı’ diyor. Allah’ım sen ıslah et, diyoruz, başka da bir şey demiyoruz.

Sonuç olarak şu bilinmeli ki; HÜDA PAR, bu hasta ruhlu ifsat simsarlarını rahatsız etmeye devam edecektir! Onlar için tek kurtuluş yolu, ‘ıslah’ yolunu bulup tercih etmeleridir. Aksi takdirde bu kin ve adavet inanın onları bitirecektir.

Bize düşen de Alemlerin Rabbine dayanmak ve bu kadar hayırlı sonuçlar üzerine O’na hamd etmektir! Elhamdulillah!