Sadullah Aydın

Kibrinle Korkunu Örtmeye Çalışma Ey Haydut!

17.10.2023 01:00:14 / Sadullah Aydın

Siyonist çete, dünyadaki tüm sömürgeci güçlerin sınırsız desteğine ve büyük teknolojik imkanlarına rağmen İslami direniş karşısında tarihinin en büyük yenilgisini aldı. Belki de kurulduktan beri hiç bu kadar zillete düşmemişti. İman ve ihlasla donanmış birkaç bin Müslüman savaşçı sınırlı silah gücüne rağmen Siyonist çetenin yenilmezlik efsanesini yerle bir etti.

İşgalci rejim hiç bu kadar korkuya, paniğe ve şaşkınlığa uğramamıştı. Gerçi İslami direnişin daha önce onunla savaşan Arap rejimlerine ve laik gruplara, solcu örgütlere asla benzemediğini daha önce de biliyordu ama bu defa çok daha iyi anladı. HAMAS, İslami Cihat ve direniş cephesi, şehadete aşık, Allah’a dayanan, ölümü cennet bileti gören bir halkın hiçbir güç tarafından asla yenilemeyeceğini tüm dünyaya gösterdi.

Evet, Bedrin aslanları artık meydana indi. Bu aslanlara daha nice aslanlar katılacak inşallah! Başta Hizbullah olmak üzere, birçok İslami direniş gücü bu mukaddes savaşa, Kudüs’ün kurtuluşunu beraberinde getirecek bu kutsal cihada katılmak için sabırsızlanıyor. Ok yaydan çıktı, geriye dönüş yok…

Bunu bilen haydut rejimin ayakları titriyor. Amerika’yı, İngiltere’yi ve Avrupa ülkelerini yardıma çağırıyor. Amerika ve müttefikleri direniş cephesini tehdit edip korkutmak için üst üste savaş gemilerini bölgeye gönderiyorlar.

Günlerdir kara harekâtı yapmak için yüz binlerce askerini Gazze sınırına yığan Siyonist çete bir türlü İslam’ın kahraman evlatlarıyla yüzleşmeye cesaret edemiyor. Korkusunu, paniğini örtmek için vahşi hayvanlar gibi silahsız, masum kadın ve çocukların, sivillerin üzerine füze yağdırıyor. Savunmasız insanları, beşikteki bebekleri katlediyor.

Bu vahşetini çok büyük bir güç gösterisi gibi sunmaya çalışıyor. Sivil katliamını zafer diye yutturmaya kalkışıyor. Boş tehditlerle esip gürleyerek, teröristçe yöntemlere başvurarak, o iğrenç kibriyle korkusunu, paniğini örtmeye çabalıyor.

Ey dünyanın en aşağılık canileri! Emrinizdeki satılık medya organlarının yardımıyla, hain, korkak kalemşorların desteğiyle zilletinizi örtme, korkaklığınızı gizleme, yenilmezlik efsaneleri üretme, savunmasız insanları katlederek kendinizi güçlü ve başarılı gösterme çabalarınız beyhude!

Bütün dünya görecek… İslami direniş karşısındaki yenilgi ve perişanlığınıza herkes şahit olacak. Ne Amerika ve ne de vahşi yüzünü artık gizleme gereği duymayan Avrupa, sizin gibi adi ve aşağılık hayvanların bu mübarek topraklardan atılmasına engel olamayacak.

Bu mübarek topraklar, peygamberlere yurt görevi görmüş ve üzerinde yüzlerce peygamberin, velinin, salih kulun yaşadığı; mezar ve makamlarının bulunduğu Filistin sizi istemiyor. Bu mukaddes belde taşıyla, toprağıyla, göğüyle sizlerin varlığını taşımaktan ötürü azap ve matem içinde… Kovulacaksınız… Ya kovulacaksınız ya da imha olacaksınız!

Kudüs hiç olmadığı kadar özgürlüğe yakın… Kudüs’ün dostları, Muhammed Ordusu yola çıktı artık. Havada uçuşan tehditleriniz, sizin gibi dünyaperest, dünyaya tapınan zavallıları korkutabilir ancak…

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar