Mehmet Özcan

HÜDA PAR Siyonistlerin nasırına basınca sesin CHP ve DEM’den çıkması manidar!..

30.08.2024 01:00:00 / Mehmet Özcan

Malum çevreler birkaç gündür HÜDA PAR’ı tekrar hedef tahtasına oturtma çabası içerisindeler. Sebep; Malazgirt Zaferinin yıldönümü kutlamaları sebebiyle kuvvet komutanlarının da içerisinde olduğu kadrajda HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da olması. Ancak hedef gösterdikleri fotoğrafta gizledikleri bir gerçek de var..

Kadrajda kuvvet komutanları var da Başkomutan yok mu? Teamüllere göre Cumhurbaşkanı başkomutandır. Neden bunu da belirtmiyorlar? Çünkü işlerine gelmiyor. Heykel sevdalısı CHP zihniyetini böylesi konularda acıkınca helvadan yaptıkları putlarını yiyen Mekke müşriklerine benzetirim.

KUVVET KOMUTANLARINA KIZAN DARBE HEVESLİLER SİZİ!..

O komutanlar için “isimleri okunduğunda sahneye çıkmamaları gerekirdi” diyecek kadar ileri gitti bu malum kesim ve yandaş medyaları.

Kimlerin sözcülüğünü yaptıkları belli olmayan medya araçlarıyla “Komutanlar isimleri okunduğunda sahneye çıkmadılar” şeklinde yalan haber bile yaptılar. Maalesef bir yaptırıma da tabi tutulmadılar.

Sadece yaptıkları haberi yalanlamakla kalan İletişim Başkanlığı unutmamalı ki bunlar; 27 Mayıs, 28 Şubat, 1980, 1960 ve tek parti döneminin darbeci geleneğinden gelen ve hâlâ askerden beklenti içerisinde olan malum kesim. Geçmişte hükümetleri askerle hizaya getiren tayfanın temsilcileri bu zihniyet!..

İKTİDARIN KİRACI POZİSYONU BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI..

Ve maalesef kendilerini devletin asıl sahibi görme hezeyanından da kurtaramıyorlar. Yarım asırdan fazladır Müslüman halkın tek parti dönemindeki Dersim, Zilan katliamları ve yönetim zulümlerinden ders alarak ülke yönetimini teslim etmediği bu zihniyete karşı mevcut iktidarın da ev sahibi değil de kiracı gibi durduğu pozisyon da büyük bir hayal kırıklığı..

Aynı merkezden talimat almışçasına eleştirenler; ‘yalanlar ve hedef gösterme’ işinde sabıkalı malum kesimler…

Onlardan biri; adı Özgür ama partisini, oturduğu makamı özgürleştirememiş hâlâ koltuk savaşı veren Özgür Özel..

SAVCI SELİM KİRAZ’IN KATİLİNİN KUZENİYLE POZ VERMEKTEN UTANMAYAN ADAM MALAZGİRT RUHUNU YANSITAN KAREDEN UTANIYORMUŞ!

Savcı Selim Kiraz’ı şehit eden DHKP-C’li terörist Bahtiyar Doğruyol’un kuzeni Utku Doğruyol’a partide önemli görevler verilip beraber poz verdiği fotoğrafla utanmayan Özgür Bey, Malazgirt ruhunu yansıtan o fotoğrafla utanıyormuş!..

Gittiği Gaziantep’te HÜDA PAR’ın bürosuna rastladığını ve nasıl olur da bir milletvekili çıkarabildiğini belirterek “Bu ayıp bize yeter” diyen Özgür Özel.. Yetmez bu ayıp size yetmez. Dersim ve Zilan’da temsilcisi olduğunuz zihniyetin katlettiği onbinlerce çocuk ve kadınların ayıbını kim taşıyacak? Sadece bu mu? Değil. Elli binden fazla insanın katillerinin meclis ayağıyla yaptığınız ittifak ayıbını nereye sığdıracağız. Siz önce bu ayıplarınızdan kurtulun..

Sizin, HÜDA PAR’ın bu ülke için ne kadar elzem bir hareket olduğunu anlamanız için oturduğunuz koltuğun kirli geçmişinden kurtulmanız gerekir.

Sadece bir kişi değil birçok kişi HÜDA PAR hazımsızlığı çekip aynı merkezden talimat almışçasına feveran edince düşünmek durumunda kalıyorsunuz; acaba HÜDA PAR kimin nasırına bastı diye..

SALDIRILARIN SEBEBİ;  SİYONİSTLERİN VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMASINA YÖNELİK KANUN TEKLİFİ Mİ?

Tabi ya, HÜDA PAR, Gazze’ye giderek soykırım yapan Türkiye vatandaşı siyonistlerin vatandaşlıktan çıkarılmasına yönelik kanun teklifi sunmuştu Meclise. Ve kanun teklifi, kendilerini gizleyen Türkiye vatandaşı siyonistleri ve tetikçi sözcü kalemşörlerini çok öfkelendirmişti. Kabul, siyonistlerin ABD lobisi çok güçlü. Ancak son süreçte göstergeler, Türkiye’deki siyonist lobinin gücünün de ABD’den geri kalmadığını ortaya koymuştur.

Ancak işin ilginç tarafı, siyonistlerin nasırına basınca CHP ve DEM'den ses çıkması manidar!..

Mesela daha geçtiğimiz günlerde Özgür beyin İsrail-HAMAS meselesine dair bir yorumu var ki akıllara zarar..

İnsanlık düşmanı siyonistlere karşı işgal edilmiş topraklarını savunan Filistin’in Kuvay-i Milliye’si HAMAS’a “Terör Örgütü” diyen Özel, tepki çekince de “HAMAS’a terör örgütü demedim, yaptıkları terördür dedim” diye sözde düzeltmeye çalıştı.

Ne diyelim; İnsan fıtrat değerlerinden uzaklaştıkça inancı, yaşamı, algılama, değerlendirme, adalet terazisi de şaşarmış..

“Arkadan hançerlendim” diyen Kılıçdaroğlu yenilince sevinçten zıp zıp yerinde duramayanlar mı dersiniz, yeni genel başkanıyla sürekli zil zurna sarhoşlar mı dersiniz; CHP’li birçok isim o fotoğrafa kinini kustu. CHP’liler konuşur da “Kent uzlaşısı” ortaklarından DEM’liler susar mı?

16 İNSANIN BUHAR OLDUĞU DÜRÜMLÜ KATLİAMI İÇİN DE BİR YORUM YAPAR MISINIZ SAYIN DANIŞBEŞTAŞ?

DEM’li Meral Danışbeştaş da sosyal medya hesabından bir yorumda bulundu ve; “Bu fotoğrafa çok yorum yapıldı. Ben yorum yapmayacam.!!! Sankî ne yazsam eksik kalacak…” dedi. Danışbeştaş’a sadece şunu sormak istiyorum; 16 insanın buhar olduğu Dürümlü katliamı için de bir yorum yapar mısınız? Şimdiden belirteyim; ne söylerseniz söyleyin eksik kalacak! Ve ne yaparsanız yapın Pkk’nin on yıllardır yaptığı katliamların üstünü örtemeyeceksiniz! 

HAÇLI DİYOJENİN EMELLERİNE HİZMET EDEN ZİHNİYET İKİZLERİ

CHP ve DEM’lilerin bu gerçeğe rağmen Malazgirt zaferinin yıldönümüne katılmayıp protesto etmeleri ve katılanlara yönelik linç girişimi maalesef Haçlı komutan Romen Diyojen’in emellerine hizmet ediyor..

Bugün bizden gibi görünen ancak her fırsatta İslam’a, Müslümanlara düşmanlıkta sınır tanımayan, gelenek ve kültürümüzü tahrip eden, sapkınlığı savunup ahlaksızlığı özendiren, yerli ne varsa karşı duran da bu malum zihniyet ikizi değil mi?

MALAZGİRT SAVAŞI BİR TOPRAK YA DA IRK SAVAŞI DEĞİL, BİR DİN SAVAŞIYDI. TIPKI GAZZE GİBİ..

Bilerek ya da bilmeyerek memleket düşmanlarının, siyonist lobilerin değirmenine su taşıyanlar bilmeliler ki; yaptıkları şey bu ülkeyi eskisi gibi ABD önderlikli batılı emperyal güçlerin müstemlekesi haline getirecektir.

Türklere Anadolu’nun kapısını açan Kürtlerin, birlikte savaştığı Malazgirt savaşı bir toprak ya da ırk savaşı değil, bir din savaşıydı. Bir yanda Hıristiyanlar diğer yanda Müslümanlar vardı. Tıpkı bugün haçlı siyonist ittifakının tüm İslam ülkelerine Gazze üzerinden meydan okuduğu gibi..

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar