Mehmed Göktaş

Kemalist Türkiye’den Gazze’ye bir hayır yoktur!

27.07.2024 01:00:37 / Mehmed Göktaş

 Kemalizm ile Gazze tam olarak zıt kutuplardadır, biri mağriptedir öteki maşrıkta. Onun için Gazze askeri ve fiili olarak Kemalist Türkiye’den boşuna bir şeyler bekler. Zaten beklemiyor ki, bu durumu çok iyi biliyor.

Gazze ümmetin meselesidir, Kemalizm ise ümmetin en amansız düşmanıdır. Hatta Kemalizm’in varlık sebebi ümmetin, ümmet inancının karşısına dikilmektir, bunun için vardır.

Daha net söyleyelim; Kemalizm bir dindir, hem de İslam’a alternatif bir dindir, İslam’ın yerini alması için ortaya konulmuş bir dindir. Türkleri ümmetin içinden çıkarmak, bundan sonraki yolculuğuna bu şekilde müstakil bir ulus olarak devam etmesi için planlanan ve bu planı yürürlüğe koymak için mücadele eden bir dindir. İsterseniz bizim bu söylediklerimizi bir Kemalist’e söyleyin, hiç itiraz etmeden kabul eder. “Gazze bizim neyimiz olur ki” der ve hiçbir şey yapılmaması gerektiğini söylerler. Öyle ya, adamlar doğru söylüyor, Gazze Kemalistlerin hiçbir şeyi olmaz.

Durum böyle olunca tamamen bir Ümmet meselesi olan, İslam Ümmetinin bir meselesi olan Gazze’nin imdadına yetişme, Siyonist terör devletine müdahale etme, batıyı karşısına alma meselesi Kemalizm ile taban tabana zıttır ve Kemalizm’i inkâr anlamına gelir.

Peki, bütün bunları niçin ve kimlere söylüyoruz?

“Allahüekber, Türkler Geliyor!”

“Mehmetçik Gazze’ye!”

“Şu an Mehmetçik Gazze’deymiş…” gibi söylemlerle heyecanlanan, hamasi duygularla beklenti içine giren kardeşlere sesleniyoruz;

Kemalist Türkiye’den Gazze’ye hiçbir yardım, hiçbir imdat ulaşamaz.

Yoksa Türkiye’de Kemalizm yıkıldı, silinip gitti, artık esamesi bile okunmuyor da bizim mi haberimiz yok?

Veya birileri desin ki; “Efendim biz hem Kemalist oluruz hem de Gazze’nin imdadına yetişiriz, Siyonist terör devletine karşı savaşırız” desinler de görelim. Mesela çıksınlar meydanlara;

“Biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz, bekle Gazze biz geliyoruz!” desinler de duyalım.

Unutmayınız ki eğer birileri “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” diyorlarsa hedeflerinde İslam ve Müslümanlardan başka kimse yoktur.

Selam ve dua ile.

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar