Mehmed Göktaş

Esas direniş ve mücadele ateşkesten sonra

12.06.2024 01:00:27 / Mehmed Göktaş

Şu günlerde yoğunlaşan ateşkes görüşmeleri erinde geçinde bir neticeye bağlanacak, bu saldırganlık elbette ilelebet sürüp gitmeyecek. Tarafların şu andaki hedefi masaya eli güçlü bir şekilde oturmaktır.

Kırk bine yakın şehid, yüz bine yakın yaralı, yerle bir edilmiş şehirler, ortaya çıkan salgın, açlık ve susuzluğa rağmen Siyonist terör devletinin galip geldiğini söyleyen bir kimse görmüyoruz. Hatta terör devletinin kendisi de böyle bir iddiada bulunamıyor.

Fakat hepimiz biliyoruz ki bu savaşın gerçek sonucu ateşkesten sonra, hem de epey sonra ortaya çıkacak.

Hiç şüphesiz ki kazanan Filistin olacak. Özgür bir Filistin bütün dünyaya ilan edilecek, buna yürekten inanıyoruz.

Fakat bununla bitmeyecek. Siyonizm sadece Filistin’de değil yeryüzünün tamamında hakimiyetini kaybedecek, yıkılıp gidecektir.

Gelelim Müslümanların ateşkes sonrası başta Gazze ve Filistin genelinde taleplerine; azgın Siyonistler vahşetlerinin bedelini mutlaka ve mutlaka ödemelidir. Kendileri soykırıma uğradıkları iddiasıyla Almanya’dan trilyonlar aldığı gibi aynı şekilde Filistin için tazminat ödemesi ateşkesin ardından gündeme taşınmalıdır.

Dünya Müslümanları şu ana kadar HAMAS’ın silahlı mücadelesine maalesef destek olamadılar, her biri kendisine göre bir bahane üretti.

Fakat ateşkesten sonra başlayacak mücadele için hiç bir bahaneleri kalmayacak.

Verilecek diplomasi mücadelesinin silahlı mücadele kadar önemli olacağı unutulmamalıdır.

Zaten Müslümanların hep masada kaybettikleri de göz önünde bulundurulursa ne büyük bir yükümlülük altında olduğumuz anlaşılır.

Boykotların ve etkinliklerin yanı sıra terör devletinin Savaş suçlarından yargılanması için ayrı bir seferberlik başlatılmalıdır.

Kurban Bayramı ve tatil Gazze’yi unutturmamalıdır.

Selam ve dua ile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar