Mehmed Göktaş

Madem ki Hamas Kuvayı Milliye…

19.04.2024 01:00:10 / Mehmed Göktaş

Böyle olduğu konusunda zerre kadar tereddüdümüz yok elhamdülillah;

Yani Hamas, dün Anadolu’yu işgale yeltenen Batılılara karşı ayağa kalkan ve işgali püskürten Müslümanlar ne ise bugün Filistin’i işgal eden Siyonist küfür cephesine karşı örgütlenen ve direnen Hamas da aynısıdır. Fazlası var eksiği yok.

Önceki gün bunu açıkça ilan eden Sayın Erdoğan’ı yürekten destekliyoruz. Hem bu defa çok daha net ve berrak oldu, hani önceden de “Hamas bir direniş örgütüdür” demişti ya, bu defaki önemli bir nokta atış olmuştur. Ayrıca İran – Siyonist kapışmasında İran’ın haklı olduğunu ilan etmesi de hemen geçiştirilmemesi gereken bir konudur.

Bazıları yağcılıkla itham etse de doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi sürdüreceğiz.

“Efendim, sözde kalmamalı, eylemler de sözün arkasından gelmelidir” gibi eleştiri getirenlere de diyoruz ki;

Eğer İslam ülkeleri ve özellikle Arap dünyasının liderlerinden de bu netlikte ve geri dönüşsüz haykırışlar olduğunu düşünün, Siyonist ve destekçileri için çok sarsıcı olacağına inanıyoruz. Ama maalesef oralardan bu ses çıkmıyor.

Biz yazımızın başlığına dönelim. Madem ki Hamas Kuvayı Milliye, o halde İslam Ümmeti hem yönetimler bazında hem de fertler olarak yükümlülüklerini yerine getirmelidir. Çünkü Anadolu’daki Kuvayı Milliye’ye Asya’dan, Afrika’dan bütün Müslümanlar canlarıyla ve mallarıyla destek olmuşlardır.

Burada çok önemli bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum;

Sayın Erdoğan’ın bu önemli çıkışına iktidar medyasına çöreklenen zevat sahip çıkmamış, haber olarak verip geçmiştir, arkasını getirmemiş. Anlaşılan fazla bir hoşlarına gitmemiş, kaldıkları yerden İran’a hücuma devam etmişlerdir.

Halbuki bu beyefendiler Sayın Erdoğan’ın dikkat çektiği konular eğer kendilerinin de hoşuna giderse milletin kafasını şişirinceye kadar anlattıkça anlatırlar, bıktırıncaya kadar ekranlardan kaldırmazlar.

Söylediğimiz gibi, Sayın Erdoğan’ın bu ciddi çıkışları iktidar cenahının ekranlarına çöreklenmiş bu beyefendilerin hiç de hoşlarına gitmemiş görünüyor. Acaba Sayın Erdoğan bunun farkında mı?

Bize göre bu haykırış asla geçiştirilmemeli, üzeri örtülmemeli, devamı gelmeli ve gereği de yapılmalıdır.

Geçen gün söylediğimizi bir daha tekrar edelim; Değişimde kararlı görünen Sayın Erdoğan, bu işe parti ve iktidardakilerden önce millete zerre kadar güven vermeyen, aksine kaybettirdikçe kaybettiren ekranlardan başlamalıdır.

Bu düşüncelerle herkesin cumasını tebrik ediyorum.

 

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar