Mehmed Göktaş

Siyonizmi insanlık ortaklaşa yok edecektir!

23.03.2024 00:11:48 / Mehmed Göktaş

Çünkü kuduran bu Siyonizm bütün bir insanlığın ortak düşmanıdır, böyle olunca onu itlaf etme işini insanlık âlemi ortaklaşa gerçekleştirecektir.

Altı aydan bu yana bu vicdansız canavarı kimin yeneceğine, buna kimin dur diyeceğine dair hiç birimiz somut bir şey söyleyemedik. Her yazımızın, her sohbetimizin sonunda  “Peki, ne yapmalıyız, kim ne yapabilir?” sorusuna muhatap olduk ve buna somut bir cevap veremedik.

Çünkü ufukta böyle bir kurtarıcı görünmüyordu, siyonist terör devletinin çevresinde ve Türkiye gibi biraz ötesindeki hiçbir İslam ülkesinin yapabileceği bir şey olmadığı net bir şekilde görüldü ve bu gerçek kabullenildi.

Fakat bu arada çok önemli bir gerçek anlaşılmıştır ki kudurmuş siyonizm ve onun “Terör Devleti” bütün bir insanlığın ortak düşmanıdır. Bunu kavrayan insanlık âlemi harekete geçecek ve gereğini yapacaktır. Bizim istediğimiz hızda olmasa da bu hareket kendisini göstermeye başlamıştır.

Önce yalnızlaştırılacak, ardından “istenmeyen” ilan edilecek, ardından siyonistler hiçbir yerde sokağa çıkamayacak, görüldüğü yerde yüzlerine tükürülecektir.

Daha sonra da hukuk devreye girecek, tespit edilen ne kadar Siyonist katil varsa yargılanacak, gasp ettiği topraklardan def olup gitmek zorunda kalacak, tazminat olarak da yaptıklarının bedelini ödeyecek.

Eğer benim bu iddiam gerçekleşirse ki -Allah’ın izniyle hiç şüphem yok- son yüz yılın en büyük olayı olarak tarihe geçecek.

Ve bu zaferin kahramanı da elbette HAMAS olacak, Kassam Tugayları olacak, Gazzeli Müslümanlar olacak.

Çünkü kudurmuş siyonizm’in iğrenç yüzünü, bütün insanlığın ortak düşmanı olduğunu dünyaya onlar göstermiştir.

Daha da önemlisi, siyonist terör devletinin yenilebilir olduğunu da bu Müslümanlar göstermiş, içten içe diş bileyen toplumlara ve devletlere de cesaret vermiştir.

Artık bugünden sonra asla yenilmez zannedilen bir israil efsanesi kalmamıştır!

İsterse bir tek HAMAS mensubu sağ kalmasa bile bu gerçek asla değişmeyecektir.

Çünkü HAMAS kazanmıştır, zafer HAMAS’ındır, bütün bir insanlığa o hediye etmiştir bu zaferi.

Şu anda yeryüzünde cereyan eden diğer savaşlara iyi bakın, onlardan hiç birisi insanlığın tamamının ortak düşmanı değildir, hepsi de bölgeseldir, ülkelerin kendi aralarındaki problemlerdir, Siyonizm hariç.

Çünkü o başta batı dünyası olmak üzere bütün insanlığın ortak düşmanıdır.

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar