Kenan Çaplık

Şeytanın Kongresinde Katili Alkışlamak

27.07.2024 01:00:37 / Kenan Çaplık

Katil siyonistlerin başı, büyük şeytan ABD’nin kongresinde, Müslümanları soykırımdan geçirdiği için ayakta alkışlandı. Uluslararası Adalet Divanı, bu katil siyonisti, Filistinli Müslümanlara yönelik soykırım suçunu işlediği için yargılamaktadır. Büyük şeytan ABD, bu katili mahkemeye teslim etmesi gerekirken; kongresinde, elinde 17.000’den fazla çocuğun kanı olduğu halde, bu baş katili alkışlamayı tercih etti.

10 aydır, siyonist işgalciler tarafından her gün istisnasız bomba ve füze yağdırılan Gazze’de, 40.000’den fazla insan öldürüldü. On binlerce insan enkaz altında kayıptır. Binlerce insanın cesedi sokaklarda hayvanlar tarafından parçalanmış ve çürümüş halde kaldırılmayı beklemektedir. 17.000’den fazla çocuk, 15.000’den fazla kadın ve yaşlı acımasızca katledilmiştir. Gazze’de taş üstünde taş bırakılmamış, açlıktan ve ilaçsızlıktan dolayı her gün onlarca insan hayatını kaybetmektedir.

İşte bu katliamın baş faili, ABD’ye çağrılmakta ve işlediği bu cürümlerinden dolayı ödüllendirilerek ayakta alkışlanmaktadır. Katil ABD, Irak’ta 1,5 milyon Müslümanı öldürdüğünde, Afganistan’da bundan daha fazlasını öldürüp sakat bıraktığında, her gün Yemen’e uçak ve füzelerle saldırıp ambargo uyguladığında, açlık ve ilaçsızlıktan, on binlerce insan bu saldırılar altında can verdiğinde, kimse kendisini alkışlamamıştı.

Ama şimdi, katil siyonistlere sağladığı imkânlarla, Müslüman Filistin halkının soykırıma uğratılması karşılığında, kongresinde baş katili alkışlatarak, bizce bilinen ama diğer bütün dünyaya gerçek niyetini de açıklamış oldu. ABD’ye büyük şeytan denilmesinin sebebi, İslam dünyasına yönelik; her fitnenin, her kargaşanın, her işgalin, her katliamın, planlayıcısı ve acımasız uygulayıcısı olmasındandır.

Tevhidi Müslümanlar, ABD’nin niyetini, planlamalarını ve gaddarca uygulamalarını çok iyi bildikleri halde; işgal ve katliamlarını demokrasi, insan hakları palavralarıyla, insanlığın büyük bir kısmını şimdiye kadar algılarla, yalan haberlerle aldatma ve niyetini gizleme gereğini duydu. Ama artık niyetini gizleme, işgal ve katliamlarını vahşice gerçekleştirme veya yapılanları destekleme pervasızlığını açık bir şekilde sergilemektedir. Aşağılık niyetini, insanlığa düşmanlığını, gaddarca işgal ve katliamlarını aleni bir şekilde gerçekleştirmektedir.

ABD şimdiye kadar, Müslümanlara yönelik yaptığı insanlık dışı katliam ve işgallerden kayda değer bir itiraz görmediği için, siyonistlere yaptırdığı Filistin soykırımını alkışlatma gereğini duydu. Bundan sonra ise hem kendisi hem de Müslümanların içerisinde ileri ‘bir karakol’ görevi verdiği katil siyonistlerin, Müslümanları daha acımasızca ve aleni bir şekilde katliamdan geçirme yolunu da açmış oldu. Artık herhangi bir gerekçeye, herhangi bir yalana veya insan hakları palavralarına gerek kalmadan, her türlü insanlık dışı uygulamalarını gizli saklı değil, göstere göstere gerçekleştiriyor.

Baş katili alkışlama aşaması, bütün dünyaya gösterdi ki; HAMAS sadece katil siyonistlerle savaşmıyor, Amerika, İngiltere, Almanya başta olmak üzere bütün küfür cephesiyle savaşıyor. Bu hak batıl savaşında, bütün küfür cephesi bir araya gelmiş, güçlerini birleştirmiş ve bütün acımasızlıklarıyla Müslümanları her beldede katliamdan geçiriyor ve artık bunu gizleme gereği de duymuyor. Müslümanların ise Hak’ta birleşmemelerinin acı sonuçlarını, zilletini ve vebalini kahır içerisinde izliyoruz.

Katil ABD aveneleriyle beraber, katil siyonistlere para ve silah olmak üzere her türlü yardımı yapmakla yetinmiyor, Müslümanları soykırımdan geçirme karşılığında, baş katili meclisinde ayakta alkışlamayla ödüllendiriyor. Müslüman idareciler ise zillet girdabında debeleniyor, onurlu bir şekilde ayağa kalkma iradesini ortaya koyamıyor ve bu küfür cephesine karşı izzetli bir adım atamıyor.

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar