Abdulkadir Selvi açıkladı! Cumhur İttifakı'na katılacak sürpriz partiler

Gazeteci Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında “Önümüzdeki hafta gelişme yaşanabilir” sözleriyle Cumhur İttifakı’na katılmasını beklediği iki partiyi duyurdu.

Ekleme: 16.03.2023 12:58:05 / Güncelleme: 16.03.2023 13:05:04 / Güncel
Destek için 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağıyla ilgili kesin karar açıklanırken partilerin ittifak görüşmeleri de hızlandı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı’nı genişletmek için bazı partilerle görüşme sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Önce vatanım ve milletim diyen herkesle işbirliği yapmanın zeminini arayacağız” ifadeleri dikkat çekmişti.

HÜDA PAR Cumhurbaşkanlığında Erdoğan'a desteğini açıklamış parlamento seçimleri için ise  görüşmelerin devam ettiği açıklanmıştı. AK Parti yetkilileri,  Yeniden Refah ile de temasları sürdürüyor Yeniden Refah'ın bu hafta kararını açıklaması bekleniyor.

CUMHUR İTTİFAKI’NA İKİ PARTİ KATILIYOR
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de bugünkü yazısında Cumhur İttifakı’na katılması beklenen iki partiyi açıkladı. Selvi, DSP ve ANAP’ın önümüzdeki haftayı Cumhur İttifakı’na katılacağının mesajının Erdoğan tarafından verildiğini belirtti.

Selvi yazısında şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önce vatanım ve milletim diyen herkesle işbirliği yapmanın zeminini arayacağız” dedi. Bu Cumhur İttifakı’nın genişleyeceği mesajıydı. Önümüzdeki hafta DSP ve ANAP’la ilgili gelişme yaşanabilir.