Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, yayımladığı mesajda işgalci israile karşı saldırıları devam ettireceklerini belirtti.
Hizbullah'ın televizyon kanalında okunan mesajında Kasım, takipçilerine siyonist israil saldırılarına ve emperyalist ABD zulmüne karşı başarı gösterdiklerini ifade etti.
Kasım, Hizbullah mensuplarına zafer vaadi vererek, işgalci israil saldırılarına karşı savunma pozisyonunda olduklarını belirtti.
Teslim olmayı reddettiklerini söyleyen Kasım, İran İslam Cumhuriyeti'ne liderliğine olan bağlılıklarını yineledi.
Kasım, fedakarlıkları ve kayıpları ne olursa olsun direnişe ve israil saldırılarına karşı durmaya devem edeceklerini aktardı.
Hizbullah lideri, mevcut çözümün saldırıların durması, israilin işgal ettiği topraklardan çekilmesi, alıkoyduğu kişileri serbest bırakması ve yerinden ettiği Lübnanlıların evlerine dönmesine izin vermesi olduğunu söyledi.




